Gazete Vatan Logo

Emre Altuğ coşturdu

Kocaeli Çayırova Belediyesi'nin düzenlediği şenlikler ünlü isimlerle coşturuyor...

Kocaeli Çayırova Belediyesi'nin bu yıl onuncusunu düzenlediği “Çayırova Fatih Caddesi Şenlikleri” coşkuyla devam ediyor. Geçen yıla göre katılım sayısının ikiye katlanıp 100 bine ulaştığı festival, 22 Haziran 2012'de Baha ile başlarken, 23 Haziran'da Emre Altuğ, 24 Haziran'da ise Manga ile devam edecek.

Cadde'yi dolduran bölge halkı, birinci gün sahne alan ünlü sanatçı Baha ile duygusal anlar yaşarken, ikinci gün Emre Altuğ, üçüncü gün ise Manga ile coşacak. Ünlü sanatçıların
dışında, yerel sanatçıların da yer aldığı festival, ilk gün Çocuk Mehteran Takımı'nın yürüyüşüyle başladı. Çeşitli sürprizlerle de dolu dolu geçen şenlikte, izleyenlere keyifli anlar yaşatılıyor.

Sanatçı Baha, kalabalıktan memnun olduğunu dile getirirken, şarkılarına eşlik eden Çayırovalılara da sık sık geleceğinin sözünü verdi. Baha konser sırasında engelli vatandaşları damoral

BAŞKAN AKBAŞ, “GELENEĞİMİZİ UNUTMAYACAĞIZ”

Çayırova Belediye Başkanı Ziyaettin Akbaş, festival geleneğini bozmayacaklarını söyleyerek, “Çayırovalılar için hiçbir fedakarlıktan kaçınılmayacaktır. Halkımızın sorunlarını çözerken öbaşka sürpriz sanatçılarla da caddemizi dolduracağız.” şeklinde konuştu.

Haberin Devamı