Gazete Vatan Logo

Ela Quality Resort’da gelenek değişmedi

Misafirlerine sunduğu tecrübelerle fark yaratan Ela Quality Resort Belek, dünyanın en büyük turizm şirketi TUI’nin düzenlediği ankette, yine en iyi 250 otel arasında yer aldı.

Ela Quality Resort’da gelenek değişmedi

Ela Quality Resort Belek’te tatil yapan misafirler, verdikleri puanlarla Ela Quality Resort’un “TUI Top Quality 2017” ödülünü almasını sağladı.

Geçtiğimiz yıl da bu ödülün sahibi olan Ela Quality Resort Belek, misafirlerine yaşattığı deneyimin kalitesini bir kez daha tescillemiş oldu. Erken rezervasyonda çok özel fiyatlar sunan Ela Quality Resort Belek, TUI Holly’nin 6 bin 600 otel arasında yaptığı “Dünyanın En İyi Otelleri” listesinde üst sıralarda bulunuyor ve 7 ala carte restoranında dünya lezzetleri, SPA hizmetleri ve çocukları hem eğlendiren, hem eğiten Everland Q çocuk kulübünü konuklarına sunuyor. Ela Quality Resort Belek’i tercih eden misafirler, Osmanlı, Ege, Fransız, İtalyan Japon, Meksika ve Balık ala carte restoranlarında ödüllü şeflerin sunduğu lezzetleri tadabiliyor. Otelde ayrıca AB-I ZEN Spa & Rituals Lounge’da 160 farklı bakım ve masaj hizmeti, yüzde 100 organik ve naturel ürünlerle bedensel ve zihinsel olarak yenilenme imkanı sunuluyor. En iyi aile otelleri arasında yer alan Ela Quality Resort Belek’in misafirlerine sunacağı bir başka farklı hizmeti de ‘Everland Q’ çocuk kulübü. Çocukları burada birçok sürpriz bekliyor.

Haberin Devamı