Gazete Vatan Logo

TOKİ VAN kura sonuçları açıklandı mı? Van TOKİ kura sonuçları isim listesi nasıl sorgulanır? TOKİ CANLI KURA ÇEKİLİŞ EKRANI

TOKİ kura çekimleri ilk olarak Doğu Anadolu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde 7 Kasım’da başladı. Şırnak, Kars, Siirt, Batman, Iğdır ve Ardahan’da kura çekilişleri tamamlandı, sıradaki il Van oldu. Peki, Van TOKİ kura çekimi ne zaman, saat kaçta? TOKİ Van kura çekimi sonuçları açıklandı mı?

TOKİ VAN kura sonuçları açıklandı mı? Van TOKİ kura sonuçları isim listesi nasıl sorgulanır? TOKİ CANLI KURA ÇEKİLİŞ EKRANI

Türkiye Cumhuriyeti’nin en büyük sosyal konut projesi olan TOKİ, vatandaşı ev yapmaya devam ediyor. Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ilk kura çekimleri Şırnak ve Ardahan’da başladığını duyurdu. 7-16 Kasım tarihlerinde 22 bin 57 konutun kura çekim işlemleri ise devam edecek.

TOKİ VAN KURA SONUÇLARI SAAT KAÇTA, CANLI YAYIN NASIL İZLENİR?

Van TOKİ kura çekimi 11-12 Kasımda saat 09.00’da başlayacak. TOKİ kura canlı yayını www.toki.tv adresinde veya resmi YouTube kanalından izlenilecek.

TOKİ VAN SONUÇLARI AÇIKLANDI MI?

Noter huzurunda ve canlı yayında gerçekleştirilecek kura çekilişi, TOKİ’nin resmi sosyal medya hesapları üzerinden takip edilebilecek. Kura sonrası ev sahibi olmaya hak kazanan talihlilerin isim listesine TOKİ'nin resmi adresinden ulaşılabilecek. 

TOKİ KURA ÇEKİM CANLI İZLE

500 bin konut ve 250 bin konutluk arsa ile 50 bin işyerinden oluşacak projenin detayları önceki gün açıklanmıştı.

Konutların maliyeti üzerinden yüzde 40 indirim yapılacak projede, 2+1 dairelerin bedeli 608 bin TL idi. Aylık taksitler ise 240 ay vade ile 2 bin 280 TL olarak belirlendi. 3+1 dairelerin fiyatının ise 851 bin TL olduğu projede, bu dairelere de aylık taksit 3 bin 187 TL olarak belirlenmişti.

Haberin Devamı

Peşinat oranını fazla ödeme imkanı bulunmakta olup, tamamen de kapatılabilir. Vadede kısaltma imkânı bulunmuyor.