Gazete Vatan Logo

Samsung’un yeni akıllı saati geldi

Samsung’un stil ve işlevselliği bir araya getirdiği yeni akıllı saati Samsung Gear S2 satışa sunuldu.

Samsung’un yeni akıllı saati geldi

2013 yılından bu yana giyilebilir cihaz teknolojilerinE yatırım yapan Samsung Electronics yeni akıllı saati Gear S2’yi Türkiye’deki tüketicilerle buluşturdu. Döndürülebilir bezel halka, saatin yan kısmındaki anasayfa ve geri düğmeleriyle uyum içinde çalışarak Gear S2’ye analog bir his ve sezgisel bir kullanıcı deneyimi sağlıyor.

Uygulamaları seçmek, e-mailleri okumak, mesajları kontrol etmek ve Gear S2’yi kişiselleştirmek için akıllı saatin kenarını basitçe döndürmek yeterli. Gear S2 Classic 999 TL, Gear S2 ise 899 TL’dan satışa sunuldu. Samsung Gear S2’nin en önemli inovatif ürünlerinin başında geldiğinin altını çizen Samsung Electronics Türkiye IT ve Telekom Başkan Yardımcısı Selçuk Mirza, “Galaxy Gear, giyilebilir teknolojiler pazarının en önemli oyuncularından oldu” dedi.

Gear S2’yi Türkiye’deki kullanıcılarla buluşturmaktan gurur duyduklarını dile getiren Mirza, “Her iki modelin de Türkiye’deki tüketiciler tarafından hızla sahiplenileceğini düşünüyoruz. Giyilebilir teknolojiler alanındaki inovatif çözümlerimizle tüketicilerin karşısına çıkmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Haberin Devamı

Android ceplerle uyumlu

1.2 inç, çizilmeye karşı dayanıklı Gorilla Glass 3 cama sahip Super AMOLED ekranıyla Gear S2 stil sahibi ve şık bir görünüme sahip. Gear S2, kalp atış hızınızı ve günlük aktivite düzeyinizi otomatik algılayan ve kaydeden S-health uygulamasına sahip.

Tüm Gear S2’ler Android 4.4 ya da üstü sürümlerdeki Android telefonlar ile uyumlu. Popüler Knock Code’un yanı sıra LG V10 akıllı telefon kilidini ve ekranı eş zamanlı olarak açan parmak izi sensörü özelliği de bullunuyor.