Gazete Vatan Logo

Palladium 5. yaşını kutlayacak!

Beşinci yaşının aşkına ‘melekler’e gönderecek

Geçen yıl 10 milyon ziyaretçi ağırlayan Palladium Alışveriş Merkezi, bu yıl 5’inci yaşını kutlayacak. Palladium’un 2 şanslı müşterisi, Eylül ayında yapılacak çekilişle birbirinden ünlü modellerin yer aldığı ABD’deki Victoria’s Secret defilesine gidecek.

Anadolu yakasındaki Palladium Alışveriş Merkezi, bu yıl 5’inci yılını kutlayacak. Geçen yıl 10 milyon ziyaretçi ağırlayan ve İstinyePark’tan sonra en iyi ciroyu yapan ikinci alışveriş merkezi olarak gösterilen Palladium, 5’inci yaşına özel bir hediye verecek. Palladium Alışveriş Merkezi Genel Müdürü Ayşen Yerşen, “Geçen yıl düzenlediğimiz çekilişle şanslı bir çifti Oscar törenine ve Elton John’un partisine gönderdik. Bu yıl da sürprizimiz var. Şanslı bir çifti Kasım ayında ABD’de gerçekleştirilecek Victoria’s Secret defilesine göndereceğiz. Üstelik ödülü de melekler olarak nitelendirilen defiledeki bir top model verecek. Bu melek Jourdan Dunn veya Cara Delevigne olacak” diye konuştu. Alışveriş merkezinin her yıl kapı girişi ve ciroda büyüme gösterdiğini kaydeden Yerşen, son 1 yıldır da düzenledikleri etkinliklerle fark yarattıklarını anlattı.

Hedef fark yaratmak

Yerşen, “2012 yılında kampanya ve etkinliklerimizle öne çıktık, ilklere imza attık. Mesela off shore şampiyonasına sponsor olduk. Fenerbahçe’nin stadındaki ekranlara girdik. Oscar’a ve Elton John partisine müşterilerimizi gönderdik. Bu sene de farklı işlere imza atacağız. Victorias Secret defilesi bunlardan biri olacak” dedi.

Türkiye’de alışveriş merkezlerinin birbirine benzemeye başladığına da dikkat çeken Ayşen Yerşen, şöyle devam etti: “Artık yaptığınız etkinliklerle farklı olmanız, tüketicinin kalbine dokunan işlere imza atmanız lazım. Sadık müşteri kitlesi yaratmanız, kapı girişi ve ciroları artırmak önemli. Marka karmanız çok önemli... Bizim marka karmamız kimsede yok. Ayrıca rakiplerden farklı olma kararı aldık. Elde ettiğimiz sonuçlar da doğru bir karar aldığımızı gösteriyor. 2013 yılı bizim için çok daha iyi olacak diye düşünüyorum.”

2 yıldır sıra bekleyen uluslararası markalar var

PALLADİUM Alışveriş Merkezi Genel Müdürü Ayşen Yerşen, şu anda Palladium’daki 190 mağazanın tümünün dolu olduğunu dile getirdi. Yerşen, sözlerini şöyle sürdürdü: “Alışveriş merkezimizde 190 mağazamız var ve hepsi dolu. Burberry, Michael Kors, Armani ve Trussardi Jeans gibi lüks markalarımız da var. Aralarında dünya markalarının da olduğu çok sayıda gelmek isteyen marka var ama maalesef yerimiz yok. Ancak sıraya sokabiliyoruz. 2 yıldır sıra bekleyen markalar var.”

Ayşen Yerşen, artık müşterinin çok bilinçli olduğunu ve hakkını sonuna kadar aradığını da söyledi.

Haberin Devamı