Gazete Vatan Logo

Kadınlara 4000 TL devlet desteği mi verilecek? Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı açıkladı

Sosyal medya üzerinde kadınlara 4000 TL devlet desteği verileceği iddiaları birçok kadını heyecanlandırdı. Çalışan ve ev hanımı kadınlara 4.000 TL geri ödemesiz destek verileceği iddiası sonrası araştırmalar yoğunlaştı. Arama motorları üzerinden “Kadınlara 4000 TL destek başvurusu nasıl yapılır, Kadınlara 4000 TL devlet desteği şartları nelerdir, Kadınlara 4000 TL devlet desteği e devlet üzerinden mi yapılacak?

Kadınlara 4000 TL devlet desteği mi verilecek? Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı açıkladı

KADINLARA 4000 TL DEVLET DESTEĞİ VAR MI? Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, kadınlara sosyal destek ödemesi yapacağı iddiaları sosyal medyada dolaşıma girdi. Çalışan veya ev hanımı fark etmeksizin şartları sağlayan tüm kadınlara 4.000 TL ödeme yapılacağı iddia edildi. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından sağlanan sosyal destek ödemeleri sorgulanmaya başlandı. Peki, Kadınlara 4000 TL devlet desteği mi var?

Kadınlara 4000 TL devlet desteği mi verilecek?

Kadınlara 4000 TL devlet desteği verileceği yönündeki iddialara ilişkin resmi bir açıklama gelmedi.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, “Çalışan ya da ev hanımı başvuran tüm kadınlara 4 bin TL yardım" şeklindeki iddiaları yalanladı.

Bakanlık açıklamasında şu ifadeler yer aldı:

"Bazı basın mensubu arkadaşlarımızın bizleri arayarak bilginin teyidini istemesi üzerine bir açıklama yapma gereği duyduk.

Bakanlığımızın bu isim adı altında herhangi bir yardımı bulunmamaktadır. Lütfen ‘tıklanma’ amacıyla yapılan bu tip haberleri dikkate almayınız.

Haberin Devamı

Bakanlığımız ve yetkili diğer kurumların resmi sayfalarından açıklanmayan hiçbir bilgiyi teyitlemeden kullanmamanızı rica ederiz."