Gazete Vatan Logo

İzmir’e 150 milyon dolarlık proje!

İş GYO, ilk karma projeyi başlatıyor

İş GYO, İzmir Konak’ta şehrin merkezindeki ilk karma projeyi 150 milyon dolar yatırımla başlatıyor. 111 konut, 65 home-ofis ve AVM’den oluşacak Ege Perla’da Körfez manzaralı evler, 290 bin dolar ile 1 milyon dolar arasında satılacak.

İş Bankası’nın gayrimenkul sektöründeki iştiraki İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), İzmir’de Konak Belediyesi sınırları içindeki yeni kent merkezi alanında, şehir merkezinde inşa edilen ilk karma projeyi hayata geçirmeye hazırlanıyor. 150 milyon dolar yatırımla 18 bin 392 metrekarelik arsa üzerine kurulacak Ege Perla’da yaklaşık 25 bin metrekare kiralanabilir alana sahip alışveriş merkezi (AVM), Körfez manzaralı 111 konut ve 65 home-ofisten oluşan 46 ve 29 katlı iki kule yer alacak. Ege Perla’nın uzun süredir heyecanla bekledikleri bir proje olduğunu ve 3.5-4 yıl önce İzmir’e gelme kararı aldıklarını söyleyen İş GYO Genel Müdürü Turgay Tanes, şöyle konuştu: “12 yıldır İş GYO olarak İstanbul veya belirli bir konsept ile sınırlı kalmadan Antalya, İstanbul, Marmaris ve Kapadokya’ya yatırım yapıyoruz. Şangay Limanı’yla aynı ticaret hacmine sahip olan İzmir’in de gelişme potansiyelini görerek yatırım kararı aldık. 1+1’den, 5+1 penthause dairelere kadar farklı büyüklükte, tamamı balkonlu dairelerin fiyatları 290 bin dolar ile 1.5 milyon dolar arasında değişecek.”

Mimar Emre Arolat tasarlıyor

Mimar Emre Arolat’ın imzasını taşıyacak proje, şehrin 4 karayolu koridorunun kesişim noktasında. Spordan lounge’a tüm sosyal alanların bulunduğu proje, havaalanına 20 dakika, Urla’ya 40 dakika, Çeşme ve Alaçatı’ya ise 1 saat mesafede.

Haberin Devamı