Gazete Vatan Logo

Ebebek halka arz ne zaman işlem görecek? Ebebek halka arz sonuçları: Ebebek halka arz kaç lot verdi, ebebek hisse borsaya ne zaman girecek?

Ebebek halka arz ne zaman işlem görecek, ebebek hisse kaç lot verdi? Ebebek halka arz sonuçları ile borsada işlem göreceği tarih merak içinde sorgulanıyor. SPK tarafından onay alıp, 29 Ağustos’ta talep toplama işlemleri başlayan Ebebek halka arzı bugün sona eriyor. Ebebek halka arz sonuçları KAP tarafından açıklandıktan sonra şirket Yıldız Pazar'da işlem görecek. Peki, Ebebek halka arz sonuçları açıklandı mı, ebebek halka arz sonuçları ne zaman açıklanacak?

Ebebek halka arz ne zaman işlem görecek? Ebebek halka arz sonuçları: Ebebek halka arz kaç lot verdi, ebebek hisse borsaya ne zaman girecek?

Ebebek halka arz sonuçları ve Borsa İstanbul işlem tarihi, yatırım yapan vatandaşlarca merak ediliyor. Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) tarafından onay alan Ebebek Mağazacılık halka arz tarihleri 29-31 Ağustos ve 1 Eylül olarak açıklandı. Buna göre Ebebek halka arz 1 Eylül Cuma günü (bugün) sona erecek. Şirketin 1 TL nominal değerli payı 46,5 liradan satılacak. İşte ebebek halka arz sonuçları açıklandı mı sorusu ile kaç lot verdiğine yönelik soruların yanıt…

EBEBEK HALKA ARZ SONUÇLARI AÇIKLANDI MI?

Ebebek Mağazacılık halka arz talep toplama işlemleri 29 Ağustos’ta başladı, bugün sona erecek. Halka arz işlemlerinin tamamlanmasının ardından sonuçlar ilan edilecek.

EBEBEK BORSADA NE ZAMAN İŞLEM GÖRECEK?

Şirketin 4 Eylül’de halka arz sonuçlarının açıklanmasıyla birlikte 6-7 Eylül tarihinden itibaren “EBEBK” bist koduyla Yıldız Pazar'da işlem göreceği tahmin ediliyor.

EBEBEK HALKA ARZ KAÇ LOT VERDİ?

Ebebek hisse fiyatı 46,50 TL olarak açıklandı. Halk arz aşamasında satılan paylar, eşit dağıtım yöntemine göre dağıtılacak.

Haberin Devamı

SPK ile paylaşılan bilgilere göre, Ebebek'in halka arz sonrası açıklık oranı %29,41 olarak beklenidi. Payların tamamının satışının ardından halka arz büyüklüğünün yaklaşık 1,8 milyar TL olması bekleniyor.