Gazete Vatan Logo

Dünyanın en deneyimli yatırımcıları burada!

Sakın kaçırmayın, canlı yayınlanacak

Türkiye’nin en iyi girişimcileriyle dünyanın en deneyimli yatırımcılarını bir araya getiren ve bu yıl ilk kez Ortadoğu ve Kuzey Afrika bölgesinden (MENA) 12 girişimi programına dâhil eden Etohum, 15-17 Şubat tarihleri arasında Rixos Downtown Otel’de gerçekleştireceği Startup Turkey kampını, üç gün boyunca Pozitif TV'den canlı yayınlayacak.

Türkiye’deki internet ekosisteminin yaratılması ve gelişmesi adına girişimcilerle yatırımcılar için ticari bir pazar yeri oluşturmak hedefiyle kurulan Etohum, heyecanla beklenen Startup Turkey kampını, diğer yıllarda olduğu gibi, bu yıl da http://www.etohum.com/ adresindeki Pozitif TV'den canlı yayınlayacak.

Türkiye'den ve dünyadan 600'e yakın katılımcıyı 100'ü aşkın yatırımcıyla buluşturan Startup Turkey, internet üzerinden yaptığı canlı yayınla, kampa katılamayan girişimcilerin etkinliği takip edebilmesini amaçlıyor.

İlk canlı yayın: Melek yatırımcılık Oyun, mobil, e-bankacılık ve e-ticaret dünyasının en tecrübeli isimlerinin yer aldığı konuşmacı listesinde, Melek Yatırımcılık özel seansı kapsamında Hazine Müsteşarlığı'nın üst düzey bürokratları dikkat çekiyor.

Hazine Müsteşarlığı Mali Sektörle İlişkiler ve Kambiyo Genel Müdürü Ali Arslan, Hazine Müsteşarlığı Mali Sektörle İlişkiler ve Kambiyo Genel Müdür Yardımcısı Hayrettin Demircan ve Hazine Müsteşarlığı Daire Başkanı Hakan Ertürk'ün açılışı yapacağı seansta, 2013 yılı dâhilinde, kamuoyunda "Melek Yatırımcılık Kanunu" olarak bilinen ve vergi muafiyeti vurgusuyla gündeme gelen Bireysel Katılım Yatırımcılığı teşviki konusundaki yasa konuşulacak.

Haberin Devamı