Gazete Vatan Logo

Clooney'nin Vegas evlerine zengin Türk müşteri aranıyor

George Clooney'nin lüks residence projesi, Türkiye'de de satışa çıkarılacak. Kumarane, alışveriş merkezleri ve lüks evlerin bulunacağı proje 3 milyar dolara malolacak

Ünlü aktör George Clooney ve Hollywood'lu ortaklarının Las Vegas'taki 3 milyar dolarlık konut projesi, Türk zenginlere de pazarlanacak. Emlak şirketi Century 21, lüks residence projesini önümüzdeki günlerden itibaren tanıtmaya başlayacak.

ABD'li oyuncu George Clooney ile otel, restoran projeleriyle tanınan After Midnight Company'nin sahibi Cindy Crawfordrun eşi Rande Gerber, Las Vegas'ta lüks bir residence projesinde işbirliğine gitti. ABD'nin en büyük taahhüt-finans şirketlerinden Related Las Vegas ve Centra Properties ile bir ekip oluşturan Clooney, Las Ramblas adında 3 milyar dolarlık lüks bir yaşam kompleksi kuracak. Projenin Türkiye'deki satışları ise Century 21 tarafından yürütülecek.

Proje bittiğinde, 100 dönümden büyük bir alan üzerinde, lüks daire ve residence'lar, gece kulüpleri, yüzme havuzları, sağlık merkezi, alışveriş mağazaları ve bir de kumarhaneyi içeren 11 kuleden oluşacak. Las Ramblas'ın 2008'de hayata geçmesi ve Las Vegas'ın en büyük residence projesi olması planlanıyor.

Bulvar manzaralı yüzme havuzlu kat

Stüdyo, bir, iki ve üç odalı konutlar ve çatı dairelerinin yer alacağı projede, residencelarda ise bulvar manzaralı yüzme havuzu katında bungalov planları da yer alacak. Ücretsiz park, 24 saat özel servis ve güvenlik hizmetinin yer alacağı projede dairelerde çamaşır yıkama, kuru temizleme, posta ve paket servisleri gibi günün her saatinde kullanıma açık çeşitli hizmetler bulunacak.

Haberin Devamı