Gazete Vatan Logo

Asce halka arz kaç lot verir? Asce Gayrimenkul halka arz tarihi, Asce GYO hisse fiyatı ve kodu ne, ASCE GYO hisse ne zaman işlem görecek, Asce Ggayrimenkul halka arz oransal mı eşit mi?

ASCE GYO kaç lot verir, ASCE GYO halka arz hangi bankalar, ASCE GYO ne zaman borsada işlem görecek? sorularına yoğun bir şekilde yanıt aranıyor. Asce GYO halka arz tarihleri açıkladı. Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) tarafından onaylanan ASCE Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı AŞ'nin talep toplama işlemleri başladı. Şirketin halka açıklık oranı yüzde 25,04 olacak. Peki, Asce GYO halka arz eşit mi oransal mı? İşte Asce GYO halka arz tarihleri, hisse fiyatı ve kodu 2023…

Asce halka arz kaç lot verir? Asce Gayrimenkul halka arz tarihi, Asce GYO hisse fiyatı ve kodu ne, ASCE GYO hisse ne zaman işlem görecek, Asce Ggayrimenkul halka arz oransal mı eşit mi?

Asce GYO halka arz kaç lot verir, borsada ne zaman işlem görecek, oransal mı eşit mi? Asce GYO halka arz fiyatı ve kodu merak ediliyor. Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) tarafından onaylanan Asce GYO halka arz tarihleri şirket tarafından açıklandı, talep toplama işlemleri toplam 2 gün sürecek. ASGYO Bist koduyla Borsa İstanbul Yıldız Pazar'da işlem görecek olan halka arz için yatırımcılar sorgulamalarına başladı. Şirketin 560 milyon TL olan ödenmiş sermayesinin 659 milyon TL'ye çıkarılması hedefleniyor. Peki, Asce GYO halka arz hangi bankalarda var, oransal mı eşit mi, kaç lot düşer? Asce GYO ne zaman borsada işlem görecek? Asce GYO halka arz fiyatı ve kodu…

ASCE GYO (ASGYO) HALKA ARZ NE ZAMAN?

ASCE Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı AŞ halka arz başvurusu Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) tarafından onaylandı.

2010 yılında kurulan Asce GYO paylarının halka arzına ilişkin talep toplama tarihleri belli oldu. Asce GYO halka arz tarihleri 27-28 Temmuz 2023 olarak açıklandı.

Buna göre, 27 Temmuz Perşembe günü saat 09.00 itibarıyla başlayan talep toplama işlemleri, 28 Temmuz Cuma saat 17.00'de sona erecek.

Haberin Devamı

ASCE GYO HİSSE KODU ve FİYATI NE KADAR?

ASCE GYO hisse kodu ASGYO olarak belirlendi. Şirket payları Borsa İstanbul Yıldız Pazar'da işlem görecek.

Asce GYO halka arz pay fiyatı 12,60 TL olarak açıklandı. Şirket, her biri 1 TL nominal değerde 165 milyon payı halka arz edecek ve halka açıklık oranı yüzde 25,04 olacak.

Halk arz aşamasında satılan paylar, eşit dağıtım yöntemine göre dağıtılacak. Şirketin halka arz büyüklüğü ise 2 Milyar TL olarak açıklandı.

ASCE GYO KAÇ LOT VERİR?

SPK ile paylaşılan bilgilere göre, Asce GYO halka arzında toplamda 99.000.000 Lot pay dağıtılacak.

Sermaye artırımı ve ortak satışı yöntemleriyle gerçekleştirilen ASCE GYO halka arzında 99 milyon TL nominal değerli kısım sermaye artırımı, 66 milyon nominal değerli kısım ise Abdulkadir Konukoğlu payından satışla olacak.

Toplam 165 milyon TL'lik payın, yüzde 80'i yurt içi bireysel, yüzde 20'si ise yurt içi kurumsal yatırımcıya satılacak.

Haberin Devamı

Dağıtılacak Pay Miktarı (Olası)

- 500 Bin katılım ~ 264 Lot (3327 TL).

- 1 Milyon katılım ~ 132 Lot (1664 TL).

- 1.2 Milyon katılım ~ 110 Lot (1386 TL).

- 1.4 Milyon katılım ~ 95 Lot (1197 TL).

- 1.6 Milyon katılım ~ 83 Lot (1046 TL).

- 1.8 Milyon katılım ~ 74 Lot (933 TL).

- 2 Milyon katılım ~ 66 Lot (832 TL).

ASCE GYO HALKA ARZ HANGİ BANKALARDA VAR?

Asce GYO halka arzı Halk Yatırım Menkul Değerler AŞ tarafından gerçekleştiriliyor.

ASCE GYO HALKA ARZ SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Asce GYO halka arz sonuçlarının talep toplama işlemlerinin sona ermesinin ardından en geç 2 iş günü içerisinde KAP tarafından açıklanması bekleniyor.

ASCE GYO HALKA ARZ BORSADA NE ZAMAN İŞLEM GÖRECEK?

Asce GYO paylarının borsada işlem göreceği tarih de belli oldu. Hisseler 3 Ağustos'ta Borsa İstanbul'da işlem görmeye başlayacak.