Gazete Vatan Logo

65 bin liraya 1+1 satacak

Dumankaya Adres Panorama’da 65 bin liraya 1+1 ev satacak. Marmaray ve hafİf metro ulaşacak

Tuzla-Aydınlı’da karayolu ile E5 Tersane ve İçmeler Kavşağı’na 4 km mesafede yer alması ulaşımda büyük avantaj sağlıyor. TEM Kurtköy gişelerine 12 km mesafede bulunan Adres Panorama projesi sahil yoluna 5 km ve Türkiye’nin en hızlı büyüyen havalimanı Sabiha Gökçen’e 8 km mesafede yer alıyor. Ayrıca Pendik feribot ve deniz otobüsü ise 10 dakika uzaklıkta. Marmaray ve hafif metronun da yakın gelecekte Aydınlı’ya ulaşması bekleniyor.

Dumankaya İnşaat, Tuzla-Aydınlı ve Gizli Bahçe’de toplam 4 yeni projeye başlıyor. Anadolu Yakası’nın en hızlı gelişen bölgesi Tuzla Aydınlı’da yer alan Adres projelerine bu kapsamda bir yenisini ekleyen şirket, Adres Panorama’yı satışa çıkardı. 10 katlı 3 bloktan ve toplam 245 adet konuttan oluşacak projede 52-56 m2 1+1’ler 65-80 bin liradan, 80-85 m2 2+1’ler ise 99-120 bin liradan satılıyor. Bugüne kadar toplam 1.519 konuttan oluşan Adres projelerinin 2.5 yıl içinde yatırımcısına yüzde 70’e varan oranlarda getiri sağladığını belirten Dumankaya Yönetim Kurulu Üyesi Ali Dumankaya, “Adres Panorama projemiz Aydınlı bölgesinde yapılmış olan Gizli Bahçe Konakları ve Akdeniz Evleri’ne çok yakın bir konumda. Aynı zamanda TOKİ’nin “Kentsel Dönüşüm Projesi” kapsamında inşaatı devam eden 5 bin konutluk Aydınlı projesinin yanında yer alıyor. Konumu itibarıyla çevredeki ticari alanlara ve üniversitelere olan yakınlığı, projemizin hem değerini arttıracak hem de yatırımcılara çok cazip fırsatlar sunacak” dedi.

Yaklaşık 11 dönümde kurulacak olan proje kapsamında açık yüzme havuzu, yürüyüş ve koşu parkurları, geniş peyzaj alanları gibi sosyal donatılara ek olarak 300 m2’den oluşan sosyal tesis binası da yer alacak. Adres Club altında hizmet verecek olan binada site sakinleri fitness, sauna ve kafeterya gibi alanlardan faydalanabilecek. Tünel kalıp sistemi ile inşa edilecek olan Adres Panorama müşterilerimize gerek güvenlik sistemleri gerek sahip olduğu otopark alanları ile güvenli ve konforlu bir yaşam alanı vaat edecek. Gizli Bahçe Bölgesi’nde 3 yeni projeye başlayacaklarını söyleyen Dumankaya Yönetim Kurulu Üyesi Uğur Dumankaya ise, Haziran’da Esenyurt’ta, Ekim’de ise Maltepe ve Halkalı’da projelerinin lansmanını gerçekleştireceklerini, 2011 yılında 1.3 milyar TL’lik yatırım ile 5.000 konut gerçekleştireceklerini kaydetti.

Bizim Evler 3, 6 ay erken teslim ediliyor

İhlas Holding’in Bizim Evler markalı konutlarıyla Ispartakule’de inşa ettiği konutların ilk ikisinde yaşam devam ederken, Haziran 2012’de teslim edilmesi planlanan Bizim Evler 3’ün teslim tarihi 6 ay öne çekilerek Aralık 2011’de teslim edilecek. Kaba inşaatı tamamlanan, ince işçiliği de başlatılan projenin Satış Müdürü Mehmet Erhan Değerli; “Bizim Evler markasıyla bölgenin en geniş yaşam alanını inşa ederken, tamamladığımız projeleri de erken teslim müjdeleriyle teslim ettik. Yine aynı lokasyonda konumlandırdığımız 676 konutluk Bizim Evler 3’ü 6 ay erken teslim ediyoruz. Projenin kaba inşaatı tamamlandı. İnce işçilik sonrasında sınıfının en iyi markalarıyla donatılmış olarak dairelerimizi teslim edeceğiz. Ispartakule bölgesindeki en yeni projemiz Bizim Evler 4’ün inşaatı da başladı ve hızla devam ediyor” şeklinde konuştu.

Haberin Devamı