Gazete Vatan Logo

2 milyon Türk’ün kullandığı Galaxy Note ailesi büyüyor

2 milyon Türk’ün kullandığı  Galaxy Note ailesi büyüyor

Samsung Galaxy S6 edge+ ve Galaxy Note 5 Türkiye’deki kullanıcılarla buluştu. Türkiye’de 2 milyon kişinin Note kullandığını belirten Samsung Electronics Türkiye Başkanı Yoonie Joung, yeni modelle bu sayının artacağını belirtti.

Samsung Electronics Türkiye, Türkiye’deki kullanıcıların akıllı telefonlarda en fazla önem verdiği özelliklerin başında gelen büyük ekran tutkusuyla üretilen Galaxy S6 edge+ ve Galaxy Note 5 akıllı telefonlarını dünyayla aynı anda Türkiye’de satışa sundu. Samsung Galaxy Note5 2.699 TL, Galaxy S6 edge+ ise 3.099 TL’lik tavsiye edilen satış fiyatı ile piyasaya girdi. Ayrıca her ikisi de 32GB depolama seçenekleriyle kullanıcılarla buluşurken öncelikli olarak siyah ve altın renklerle raflardaki yerini aldı.
‘Üstün mobilite sunuyor’
Samsung Electronics Türkiye Başkanı Yoonie Joung, “Samsung olarak Türkiye’deki kullanıcıların da ihtiyaçlarını karşılayacağını düşündüğümüz geniş ekranlı akıllı telefonlar ile daha iyi kullanıcı deneyimi sunuyoruz. Üstün mobil deneyim sunan Galaxy S6 edge+ ve Galaxy Note5 dünya ile aynı anda Türk tüketicilerle buluştu. Teknolojiye öncülük eden bu iki yeni akıllı telefonumuzu tüketicilerin de keyifle kullanacağını düşünüyoruz” dedi.
Türkiye’de 2 milyona yakın Note kullanıcısı olduğunu kaydeden Yoonie Joung, yeni modelle bu sayının daha da yükseleceğini vurguladı.
‘Hayatı kolaylaştırıyoruz’
Samsung Electronics Türkiye IT ve Telekom Başkan Yardımcısı Selçuk Mirza ise, zamanının en iyi teknolojisini sunan cihazlarıyla yeni teknolojilere ve trendlere öncülük ettiklerini anlattı. Selçuk Mirza, sözlerini şöyle sürdürdü:
“Tüketicimizin henüz farkında olmadığı gereksinimler için bile yenilikler sunarak hayatı kolaylaştırmayı görev edindik. Türkiye’deki kullanım alışkanlıklarını dikkatle takip ederek en uygun ürünlerin dünya ile aynı anda piyasada olması için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Teknolojinin şu ana kadar sunduğu en nitelikli özelliklerle donattığımız iki yeni muhteşem cihazımızı Türkiye’deki kullanıcılarla buluşturmanın gururunu yaşıyoruz.”
Jetlerin malzemesi kullanıldı
GALAXY ailesinin en yeni iki üyesi; 90 dakikada tam şarj, 16 MP arka, 5 MP arka kamera gibi özelliklere sahip. Kavisli 5.7 inç Quad HD Super AMOLED ekranıyla Galaxy S6 edge+ zengin bir multimedya deneyimi yaşatıyor. S Pen ise yeni nesil Galaxy Note5 ile çok daha fazla geliştirildi. Yeni özel tıklama mekanizmasına sahip olan S Pen’le, tek bir tıkla kalem yerinden çıkarılabiliyor.
Galaxy S6 edge+ ise daha şık ve etkileyici şekilde tasarlandı. Ayrıca yeni “kavisli yan ekran uygulamaları” özelliği ile en sevilen uygulamalara kolay erişim sunarken “kişisel kavisli yan ekran” ile tercih edilen kişilerle kolay iletişim imkanı veriyor. İki modelde de jetlerde kullanılan alüminyum 7000 kullanılırken cihazlarla 4K video çekilebiliyor.

Haberin Devamı