Gazete Vatan Logo

YDS sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? 2022 ÖSYM YDS 2 sonuç sorgulama ekranı!

YDS sonuçları ne zaman açıklanacak, YDS 2 sonuçları açıklandı mı? YDS 2022 sonuçları sorgulama ekranının erişime açılıp açılmadığı, sonuçların açıklanıp açıklanmadığı sorgulanıyor. 23 Ekim’de yılın YDS 2 sınavı sonuçları için ÖSYM 8 Kasım’ı verdi. Peki, YDS/2 sonuçları açıklandı mı? YDS sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?

YDS sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? 2022 ÖSYM YDS 2 sonuç sorgulama ekranı!

YDS 2022 sınavı sonuçları için ÖSYM sayfası sık sık ziyaret ediliyor. 23 Ekim'de gerçekleştirilen sınavın ardından YDS/2 sınav soru ve cevap anahtarları yayınlandı. Şimdi ise gözler YDS/2 sonuçları tarihine çevrildi. YDS 2 sonuçları https://sonuc.osym.gov.tr adresinden erşime açılacak. Peki, YDS/2 sonuçları açıklandı mı, ne zaman ve saat kaçta açıklanacak?

YDS SONUÇLARI AÇIKLANDI MI?

23 Ekim 2022 tarihinde uygulanan Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavı’na (2022-YDS/2) ait değerlendirme işlemleri tamamlanmıştır.

Adaylar, sınav sonuçlarını 08 Kasım 2022 tarihinde 10.00’dan itibaren ÖSYM’nin https://sonuc.osym.gov.tr adresinden T.C. kimlik numaraları ve aday şifreleri ile öğrenebilecektir.

YDS/2 SONUÇLARI İÇİN TIKLAYIN

YDS/2 SONUÇLARI NASIL SORGULANIR?

Sonuçlar ÖSYM'nin, 'https://sonuc.osym.gov.tr' adresinden olacak. Adaylar AİS ÖSYM'ye T.C. Kimlik Numaraları ve şifreleriyle giriş yapacak.