Gazete Vatan Logo

MSÜ soru ve cevap anahtarı yayınlandı! İşte MSÜ sınavında çıkan sorular ve cevapları!

Milli Savunma Üniversitesi Askeri Öğrenci Aday Belirleme Sınavı (2020-MSÜ) soru ve cevap anahtarı yayınlandı. ÖSYM MSÜ temel soru kitapçığı ve cevap anahtarını erişime açtı. İşte MSÜ cevap anahtarı ve açıklanan sorular...

MSÜ soru ve cevap anahtarı yayınlandı! İşte MSÜ sınavında çıkan sorular ve cevapları!

Bugün yapılan Milli Savunma Üniversitesi Askeri Öğrenci Aday Belirleme Sınavı (2020-MSÜ) soru ve cevap anahtarı yayınlandı. İşte MSÜ sınavında çıkan sorular ve cevapları...

Milli Savunma Üniversitesi Askeri Öğrenci Aday Belirleme Sınavı 2020 yılında 14 Haziran tarihinde gerçekleştirildi. Sınava katılan adaylar sonuçların açıklanmasının ardından tercih yapabilecek.

Sınavın ardından ÖSYM tarafından Askeri Öğrenci Aday Belirleme Sınavı (2020-MSÜ) soru ve cevap anahtarı yayınladı. ÖSYM’nin “duyurular” sayfası üzerinden takip edebilecek.

MSÜ SORU VE CEVAP ANAHTARI YAYINLANDI!

ÖSYM'nin internet sitesinde yer alan duyuruya göre, 2020-MSÜ adayları, temel soru kitapçığı diziliminde verilen sınav sorularının tamamına, ÖSYM'nin https://ais.osym.gov.tr internet adresinden TC kimlik numaraları ve aday şifreleriyle 10 gün süreyle erişebilecekler.

MSÜ SINAVI SORULARI İÇİN TIKLAYIN

TEMEL SORU KİTAPÇIĞI GÖRÜNTÜLEME İÇİN TIKLAYIN

2020 MSÜ SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

ÖSYM’nin verdiği bilgilere göre 14 Haziran 2020 Pazar günü gerçekleştirilen sınavın sonuçları 7 Temmuz’da açıklanacak. Adaylar ÖSYM’nin “sonuç” sayfası üzerinden TC kimlik numaraları ve şifreleri ile sisteme giriş yaparak sonuçları öğrenebilecekler.

Haberin Devamı