Gazete Vatan Logo

MSÜ sınav ücreti 2022 ne kadar, MSÜ başvuru şartları açıklandı mı? MSÜ başvuru kılavuzu ve MSÜ sınavı 2022!

MSÜ başvuru tarihi, başvuru ücreti ve kılavuzu hakkında yapılan aramalar yoğunlaştı. MSÜ Milli Savunma Üniversitesi (MSÜ) 2022 yılı için Askeri Öğrenci Aday Belirleme Sınavı başvuruları için geri sayım başladı. ÖSYM tarafından yayınlanan takvime göre başvuruların başlamasına saatler kaldı. Peki, MSÜ başvuruları ne zaman başlıyor, başvuru nasıl yapılır? MSÜ sınav ücreti 2022 ne kadar, başvuru kılavuzu yayımlandı mı, başvuru şartları neler?

MSÜ sınav ücreti 2022 ne kadar, MSÜ başvuru şartları açıklandı mı? MSÜ başvuru kılavuzu ve MSÜ sınavı 2022!

MSÜ sınav ücreti ve MSÜ başvuru kılavuzu detayları sorgulanıyor. ÖSYM Askeri Öğrenci Aday Belirleme Sınavı (2022-MSÜ) için başvuru ve sınav tarihlerini paylaştı. ÖSYM tarafından verilen bilgilere göre, MSÜ başvuru süreci için az bir süre kaldı. Peki, MSÜ sınav ücreti 2022 ne kadar, MSÜ sınavı ne zaman? MSÜ başvuru kılavuzu yayımlandı mı, 2022 başvuru şartları belli oldu mu

MSÜ BAŞVURU KILAVUZU YAYIMLANDI MI, 2022 MSÜ BAŞVURU ŞARTLARI BELLİ OLDU MU?

MSÜ başvuru kılavuzu henüz yayımlanmadı. Kılavuzun yayımlanmasıyla başvuru şartları, başvuru ücreti detayları belli olacak. MSÜ başvuruları, 13 Ocak'ta başlayacak ve 9 Şubat 2022 tarihine kadar devam edecek. MSÜ geç başvuruları ise 22 Şubat'ta alınacak.

Sınavın ve sınav sonuçlarının geçerli sayılabilmesi için adayların kılavuzdaki tüm kurallara uyması zorunludur. Kurallara uymayan adayların sınavı geçersiz sayılır. Sınavdan sonra bile olsa bu kurallara uymadığı tespit edilen adayların sınav sonuçlarından doğan hakları geçersiz sayılacaktır.

Sınava katılmak isteyen adaylar, 2022-MSÜ Kılavuzu ile Aday Başvuru Formuna başvuru süresi içinde ÖSYM’nin http://www.osym.gov.tr internet adresinden erişebilecekler.

Haberin Devamı

MSÜ SINAVI NE ZAMAN?

MSÜ sınavı 27 Mart tarihinde gerçekleştirilecek. Sonuçlar ise Nisan ayının 14’ünde erişime açılacak.