Gazete Vatan Logo

KPSS ÖABT sınav yerleri açıklandı mı, ÖABT sınavı ne zaman? KPSS Lisans Öğretmenlik sınavı ve ÖABT İmam Hatip Lisesi meslek dersleri alan sınavı!

KPSS ÖABT sınavı ne zaman yapılacak, ÖABT sınav yerleri açıklandı mı? 2022 KPSS Lisans Öğretmenlik Alan Bilgisi (ÖABT) sınavı için az bir süre kaldı. ÖSYM tarafından yayımlanan KPSS ÖABT 2022 sınav takviminin açıklanması ÖABT sınavı için geri sayım başladı. İşte detaylar…

KPSS ÖABT sınav yerleri açıklandı mı, ÖABT sınavı ne zaman? KPSS Lisans Öğretmenlik sınavı ve ÖABT İmam Hatip Lisesi meslek dersleri alan sınavı!

2022 KPSS Lisans Öğretmenlik Alan Bilgisi sınavı 2 Ekim saat 10.15’te yapılacak. ÖABT İmam Hatip Lisesi Meslek Dersleri Alan Sınavı ise 14:45’te yapılacak. 2 Ekim’de yapılacak ÖABT sınavına girecek adayların bina ve salonlara atanma işlemlerinin tamamlandığı ÖSYM tarafından duyuruldu.

KPSS ÖABT sınav yerleri açıklandı mı?

2022 KPSS Lisans Öğretmenlik Alan Bilgisi Testi giriş belgesi ÖSYM sayfasında erişime açıldı.

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi tarafından yayımlanan 2022 KPSS sınav takvimine göre ÖABT sınavı 2 Ekim’de saat 10:15’te yapılacak. ÖABT İmam Hatip Lisesi Meslek Dersleri Alan Sınavı ise 14:45’te yapılacak.

Adaylar, sınava girecekleri yer bilgisini gösteren belgeye, ÖSYM'nin "https://ais.osym.gov.tr" internet adresinden kimlik numaraları ve aday şifreleri ile ulaşabilecek.

Adayların, 2022-KPSS Lisans ÖABT sınavında sabah oturumu için saat 10.00'dan sonra, öğleden sonra oturumu için ise saat 14.30'dan sonra binalara alınmayacağı da hatırlatıldı.

KPSS ÖABT SINAV GİRİŞ YERLERİ İÇİN TIKLAYIN

Haberin Devamı