Gazete Vatan Logo

Karneler ne zaman verilecek 2022 2. Dönem, saat kaçta dağıtılacak? Karneyi almaya gitmezsek ne olur? Karne saati!

Karneler saat kaçta dağıtılacak, Bugün 2. Dönem karneler saat kaçta alınacak? Sabahın ilk saatleriyle birlikte öğrenciler karne heyecanı yaşıyor. 17 Haziran Cuma günü yaz tatili başlayacak. İlköğretim ve ortaöğretim okullarındaki yaklaşık 18 milyon öğrenci için 2021-2022 eğitim öğretim yılı sona eriyor. Karneler için sabırsızlanan öğrenciler ve veliler karnelerin veriliş saati sorguluyor. Peki, karneler saat kaçta verilecek, ne zaman dağıtılacak? Karne günü okula saat kaçta girilir?

Karneler ne zaman verilecek 2022 2. Dönem, saat kaçta dağıtılacak? Karneyi almaya gitmezsek ne olur? Karne saati!

Karneler saat kaçta verilecek, ne zaman dağıtılacak? Karnelerin saat kaçta verileceği merak ediliyor. Koronavirüs salgını nedeniyle yaklaşık 1,5 yıl sonra yüz yüze başlayan 2021-2022 eğitim öğretim yılı sona eriyor. Peki, karneler saat kaçta alınacak?

Karneler saat kaçta verilecek?

Sabah gerçekleşecek törenin ardından tüm kademelerde karneler sınıf öğretmenleri tarafından dağıtılacak.

Okulların karne dağıtma saati birkaç saat farklılık gösterebilir. Karneler, Okul yönetiminin belirlediği saatler çerçevesinde 8.30 itibariyle verilmeye başlanıyor. Okula gitmeyenler ya da daha geç bir saate okula gidenler okul müdürlüğünden karnelerini alabilecek.

İkili eğitim gören okullarda ise sabahçı öğrenciler saat 9-11, öğlenci öğrenciler ise saat 10-12 arasında karne ve belgelerini alıyor.

2022-2023 eğitim öğretim yılı 12 Eylül’de başlıyor

Bakan Özer, okulların 12 Eylül 2022 tarihinde açılacağını, yaz tatilinin ise 16 Haziran 2023’de başlayacağını söyledi.