Gazete Vatan Logo

AUZEF bütünleme sınavları ne zaman? AUZEF telafi sınavı bugün mü? Kimler telafi sınavına girebilecek?

İstanbul Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi (AUZEF) bütünleme (telafi) sınavları bugün sona erecek. Adaylar ASUZEF telafi sınavları ile ilgili üniversiteden yapılan açıklamaları takip ediyor. Peki, AUZEF bütünleme sınavları ne zaman? AUZEF telafi sınavı bugün mü? Kimler telafi sınavına girebilecek? AUZEF bahar yarıyılı bütünleme (telafi) sınavları saat kaçta? İşte detaylar…

AUZEF bütünleme sınavları ne zaman? AUZEF telafi sınavı bugün mü? Kimler telafi sınavına girebilecek?

İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi 2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı Telafi (Bütünleme) Sınavları öğrenciler tarafından merak ediliyor. Sınavlara, aldıkları derslerden FF, DD ve DC harf notu olanlar girebilecek. Peki, AUZEF bütünleme sınavları ne zaman? AUZEF telafi sınavı bugün mü? Kimler telafi sınavına girebilecek? AUZEF bahar yarıyılı bütünleme (telafi) sınavları saat kaçta? İşte detaylar…

AUZEF BÜTÜNLEME SINAVLARI NE ZAMAN?

İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi 2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı Telafi (Bütünleme) Sınavı 02 - 03 Temmuz 2022 tarihinde yapılacağı duyurulmuştu.

KİMLER TELAFİ SINAVINA GİREBİLECEK?

2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı Telafi (Bütünleme) Sınavına, Bahar Yarıyılı Bitirme (Final) Sınavı sonunda yapılan değerlendirmede harf notu FF, DD ve DC olan derslerden girilebilecektir.

Üniversiteden yapılan açıklamada, “Bahar Yarıyılı Bitirme (Final) Sınavları sonunda yapılan değerlendirmede harf notu FF olan derslerden başarılı sayılabilmek için telafi (bütünleme) sınava girme ve bu derslerden not yükseltme zorunluluğu bulunmaktadır. Bahar Yarıyılı Bitirme (Final) Sınavları sonunda yapılan değerlendirmede harf notu DD ve DC olan derslerden Telafi (Bütünleme) Sınavına girme zorunluluğu bulunmamaktadır. Bitirme (Final) Sınavı sonucunda harf notu DD veya DC olan derslerden Telafi (Bütünleme) Sınavına girilmesi durumunda bu sınavdan (Telafi/Bütünleme) alınan harf notu geçerli olacaktır.  ” denildi.

Haberin Devamı