Gazete Vatan Logo

AÖL sınavı (2. dönem) ne zaman? Açık Lise sınavları corona virüsü nedeniyle iptal edildi! AÖL sınav takvimi belli mi?

Milli Eğitim Bakanlığı’nın 21-22 Mart'ta yapılacak olan Açık Öğretim Lisesi sınavlarını ertelendiğini duyurmasından sonra, AÖL sınavına girecek öğrencileri sınavların ne zaman yapılacağını araştırıyor. AÖL 2. Dönem sınavı ne zaman? MEB AÖL ikinci dönem sınav takvimi açıkladı mı? İşte AÖL sınav takvimi hakkında merak edilenler…

AÖL sınavı (2. dönem) ne zaman? Açık Lise sınavları corona virüsü nedeniyle iptal edildi! AÖL sınav takvimi belli mi?

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) 21-22 Mart tarihlerinde yapılacak AÖL sınavlarının ertelendiğini duyurmuştu. AÖL sınavının yeni tarihi belli oldu mu?

AÖL SINAVI NE ZAMAN?

Açık Öğretim ortaokulu, Açık Öğretim Lisesi, Açık Öğretim İmam Hatip Lisesi ve Mesleki Açık Öğretim Lisesinin 2019-2020 eğtim öğretim yılı 2. dönem sınavları Eylül ayına ertelendiği duyuruldu.

YURTDIŞI AÖL SINAVLARI DA ERTELENDİ Mİ?

MEB tarafından daha önce yapılan duyuru ile yurtdışında gerçekleştirilecek sınavlar da ertelenmişti. Yapılan duyuruya göre; 21-22 Mart 2020 tarihlerinde Azerbaycan’ın Bakü, Katar’ın Doha, Kuveyt’in Kuveyt, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin Lefkoşa ile Suudi Arabistan’ın Riyad, Cidde ve Medine şehirlerinde yapılacak olan Açık Öğretim Lisesi ve Açık Öğretim Ortaokulu 2. Dönem Sınavları ertelendi.