Gazete Vatan Logo

AÖF final sınavı ne zaman? AÖF sınav sistemine nasıl girilir? 2020 AÖF final sınavı tarihleri

Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi (AÖF) eğitim gören öğrenciler final sınavlarının yapılacağı tarihi araştırıyor. Anadolu Üniversitesi yaptığı açıklamada Corona virüs nedeniyle bu yıl sınavların elektronik ortamda gerçekleştirileceğini açıklamıştı. Peki, AÖF final sınavı ne zaman? İşte 2020 AÖF final sınavı tarihleri...

AÖF final sınavı ne zaman? AÖF sınav sistemine nasıl girilir? 2020 AÖF final sınavı tarihleri

Açıköğretim Sistemi bünyesindeki Açıköğretim, İşletme ve İktisat fakültelerinin 2019-2020 bahar dönemi dönem sonu sınavlarının yaklaşmasıyla birlikte öğrenciler sınavların yapılacağı tarihi merak ediyor. İnternette sıklıkla AÖF final sınavı ne zaman? 2020 AÖF final sınavı tarihleri belli oldu mu? soruları araştırılıyor. İşte 2020 AÖF final sınavı tarihleri...

AÖF FİNAL SINAVI NE ZAMAN?

Anadolu Üniversitesi (AÜ) Açıköğretim Sistemi bünyesindeki Açıköğretim, İşletme ve İktisat fakültelerinin 2019-2020 bahar dönemi dönem sonu sınavlarının 24 Haziran-8 Temmuz'da internet üzerinden yapılacağı bildirildi.

Üniversitenin sosyal medya hesaplarından yapılan açıklamada, Açıköğretim, İşletme ve İktisat fakültelerinin bahar dönemi dönem sonu sınavlarının internet tabanlı ortamlardan yapılmasının kararlaştırıldığı belirtildi.

Açıklamada, sınavın yurt içi ve yurt dışı programlar için 24 Haziran saat 00.01 ve 8 Temmuz saat 23.59 arasında erişime açık olacağı kaydedildi.

AÖF SINAV SİSTEMİNE NASIL GİRİLİR?

AÖF öğrencilerinin sınavların gerçekleştirileceği elektronik ortama dahil olmak için, internet bağlantısı olan kişisel bilgisayarları ile veyahut tablet ya da cep telefonundan giriş yapmaları gerekiyor.

Haberin Devamı

AÖF sınavına, Anadolu Üniversitesi resmî web sitesinde yer alan Sınav linkine tıklayarak giriş yapabilirsiniz. Daha önceki sınavlarda olduğu gibi her bir ders 20 sorudan oluşacak ve her bir dersi cevaplamak için ise 30 dakika süre verilecek.

24 Haziran’dan itibaren, sınavlarını tamamlayamadan oturumu herhangi bir nedenle (elektrik kesintisi, internet bağlantı sorunu vb.) sonlanırsa, son gün olan 8 Temmuz’a kadar öğrenciler sınavlarına kaldığı yerden devam edebilecek.

AÖF FİNAL SINAVI HAKKINDA BİLGİLER İÇİN TIKLAYIN