Gazete Vatan Logo
Magazin Efsane geri döndü

Efsane geri döndü

MFÖ, aylar sonra yeniden sahnede...

Konserlerinde 3 ayrı jenerasyonu bir araya getiren Türkiye'nin efsane müzik grubu MFÖ, BKM organizasyonu ile Ülker Sports Arena' da verdiği konserle hayranlarına muhteşem bir gece yaşattı.

Unutulmaz şarkılarını 5000'i aşkın seyirci korosu eşliğinde seslendiren Mazhar Alanson, Fuat Güner ve Özkan Uğur, konsere "Ele Güne Karşı" ile başladı. "Aylar sonra yeniden hep birlikte MFÖ şarkıları söyleyeceğiz" diyen Mazhar Alanson'a tüm Ülker Sports Arena gece boyunca hiç durmadan eşlik etti.

Mazeretim Var Asabiyim Ben, Ah Bu Ben, Hep Yaşın 19, Yalnızlık Ömür Boyu, Tam Ortasındayım gibi zamansız şarkılarını seslendiren MFÖ, Güllerin İçinden ve Bu Sabah Yağmur Var İstanbul'da şarkılarını seyircilerin telefon ışıkları ve çığlıkları eşliğinde söyledi.

Özkan Uğur'un rahatsızlığı sebebiyle konserlerine ara veren grubun bu gece ki unutulmaz buluşmasında Uğur; "Hastalığım sırasında bana her şekilde ulaştınız. Zaman zaman sosyal medyada ölsem de sizlerin sayesinde yaşıyorum, ayaktayım" diyerek sevenlerine teşekkür etti.

Hayranlarıyla birlikte sahnede Özkan Uğur'un aralarına dönüşünü kutlayan grup "Olduramadım", "Benim Hala Umudum Var" ve " Hep Aynı" şarkıları ile final yaptı. Mazhar Fuat Özkan 4 kez bise gelerek sevenlerine alkışlar eşliğinde veda etti.

Haberin Devamı