Gazete Vatan Logo
Magazin Ebru Polat'ın olay sözlerine yanıt

Ebru Polat'ın olay sözlerine yanıt

NLP Uzmanları Dernek Başkanı Mustafa Kılınç, şarkıcı Ebru Polat'ın "Beynimi sildirdim" sözleri ilişkin, "İllüzyon ve yanlış bir açıklama" dedi.

Ebru Polat'ın olay sözlerine yanıt

Ebru Polat'ın açıklamasının halkta yanlış yorumlara yol açtığını belirten Mustafa Kılınç, "Beyninizi sildirmeniz mümkün değildir. Ancak geçmişten günümüze kadar olan süreçte sizi engelleyen her türlü olay, kaygı, kişi vb. kendini tekrar eden algıların bilinçaltı düzeyde silinmesi ve yeniden programlanması mümkündür" ifadelerini kullandı. NLP Uzmanları Dernek Başkanı, bilinçaltının ülkemizde 12 yıldır programlandığını söyledi.



Şarkıcı ebru polat, Kanal D'de yayınlanan Renkli Sayfalar programında, "Başınıza bir alet koyuyorlar. Sağ ve sol beyin arasında geçişi sağlıyor. Sol beyin duygu, sağ beyin de mantık. Duygusal anlarda sağ beyin yoğunlaşıyor. Bu alet iki tarafı dengede tutuyor. Dolayısıyla sağ beyindeki duygusallık azalıyor. Sildirme dediğimiz böyle bir şey. İlaç kullanmana hiç gerek kalmıyor. Bittikten sonra biraz baş ağrısı oluyor" şeklinde konuşmuştu. (Star)