Gazete Vatan Logo

EBA öğretmen seminer izle canlı yayın 2021: EBA’dan seminer nasıl izlenir 8 Şubat 2021? Şubat seminer programı…

Milli Eğitim Bakanı Selçuk sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda mesleki eğitim programı kapsamında paylaşımda bulundu. Yaptığı açıklamada EBA üzerinden öğretmenlere sesleneceğini belirten Selçuk, "8 Şubat Pazartesi saat 10.10'da EBA'dayım" ifadelerini kullandı. Milli Eğitim Bakanlığına bağlı farklı türdeki kurumlarda görev yapan tüm okul/kurum yöneticileri ve öğretmenler 16-20 Kasım tarihleri arasında ara tatil döneminde çevrim içi seminerlere katılacak. Peki, EBA’dan seminer nasıl izlenir? EBA seminer canlı yayın izleme linki ve Şubat seminer programı

EBA öğretmen seminer izle canlı yayın 2021: EBA’dan seminer nasıl izlenir 8 Şubat 2021? Şubat seminer programı…

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) öğretmenlerin mesleki gelişim programlarının başlayacağını duyurdu. MEB Öğretmen Yetiştirme ve Geliştirme Genel Müdürlüğü öğretmen seminer programının çevrim içi düzenlenmesine karar verildiğini bildirdi. Peki, Öğretmen seminerleri nasıl olacak? İşte Online şubat seminer programı ve EBA öğretmen seminer canlı yayın…

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, çevrim içi düzenlenecek programın açılışında, EBA üzerinden öğretmenlere seslenecek. Bakan Selçuk, konuya ilişkin Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Yarıyıl tatilinin son haftasında, meslektaşlarımızla çevrim içi mesleki çalışma programına başlıyoruz. Yüz yüze ve uzaktan eğitim hazırlıklarımızı, öğrenme kayıplarına yönelik tamamlayıcı eğitim planlamalarımızı ele alacağız. 8 Şubat Pazartesi saat 10.10'da EBA'dayım." ifadelerini kullandı.

ŞUBAT SEMİNER PROGRAMI: ÖĞRETMEN SEMİNERLERİ NASIL OLACAK?

Öğretmen Yetiştirme ve Geliştirme Genel Müdürlüğü "Öğretmenler Türkiye İçin Söylüyor (ÖTİS)" Projesi kapsamında hazırlanan "Türk Halk Müziği, Türk Sanat Müziği ve klasik müzik" videoları EBA'dan izlenecek.

Haberin Devamı

Öğretmenlere yönelik konser ve müzik dinletileri gerçekleştirilecek. Bestekar ve öğretmen Erol Sayan, "Ulusal Müziğimiz Üzerine Söyleşi" semineri verecek.

Eğitimde fark yaratan öğretmenlerin başarı öyküleri, emekli öğretmenlerle söyleşi, illerde bulunan okullardan mezun olan öğretmenlerin öğrenim hikayeleri ve ilin tarihsel sürecinde öne çıkanların başarı öyküleri gibi konularda çevrim içi etkinlikler düzenlenecek.

Spiker Zafer Kiraz, öğretmenlere "Türkçenin Doğru Kullanımı ve Beden Dili", Gazi Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Nazife Burcu Takıl, "Masalların Çocuğun Bilişsel ve Dil Gelişimindeki Yeri", Ney Virtüözü Kudsi Ergüner, "Ney ve Makam Musikisi" konularında öğretmenlere yönelik seminer verecek.

ÖĞRETMENLERİN 2021 ŞUBAT DÖNEMİ MESLEKİ ÇALIŞMA PROGRAMI İÇİN TIKLAYIN

EBA ÖĞRETMEN SEMİNERİ CANLI NASIL İZLENİR?

EBA öğretmen girişi için öncelikle EBA uygulamasına ya da www.eba.gov.tr adresine giriş yapılmalı. Açılan sayfada EBA öğretmen girişi yazısına girilir. Çıkan ekranda MEBBİS veya e-devlet şifresi ile giriş yaparak sisteme girerek seminerlere katılabilirsiniz.

Haberin Devamı

EBA SEMİNER CANLI YAYIN İZLEME LİNKİ