Gazete Vatan Logo
Magazin Düşmana inat 1 gün daha yaşayalım

Düşmana inat 1 gün daha yaşayalım

Afrin’den gelen 11 şehit haberi yürekleri dağladı. Sanatçılar sosyal medya paylaşımlarıyla teröre lanet okurken, Volkan Konak konserinde seyirciye şöyle seslendi: “Morale ihtiyacımız var. Gelin düşmana inat bir gün daha yaşayalım”

Düşmana inat 1 gün  daha yaşayalım

Volkan Konak, önceki akşam Bostancı Gösteri Merkezi’nde sahneye çıktı. Konserinin açılışını şu sözlerle yaptı: “Şehitlerimiz var, biraz buruğuz. Sizler de ‘Burada ne işimiz var?’ diye düşünebilirsiniz ama öyle düşünmeyin. Bizim de morale ihtiyacımız var. Gelin düşmana inat, bir gün daha yaşayalım.”

Sibel Can, Türk bayrağı videosu paylaştı. Şehitlerin isimlerini tek tek yazarak, “11 vatan evladı, 11 yiğit... Aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet, ailelerine baş sağlığı diliyoruz” dedi.

Tuba Ünsal üzüntüsünü şu sözlerle dile getirdi: “Artık hayat bazı evlerde neşeyle akmayacak. Ben asker çocuğuyum. Babam erken yaşta aramızdan ayrıldı. Tüm şehitlerimize cennette huzur diliyorum...”
Çok acı çok yazık
Tarkan, şehit askerlerin fotoğrafının altına, “Çok acı, çok yazık. Milletçe başımız sağ olsun. Şehitlerimizin aile ve yakınlarına sabır ve güç diliyorum” diye yazdı.