Gazete Vatan Logo

Dubai’de tanıtılan Yamanevler satışta

Artaş İnşaat, 1.2 milyar TL yatırım değerine sahip Avrupa Konutları Yamanevler projesinin lansmanını Dubai’de yaptı. Cityscape’teki tanıtımın ardından satışları başlayan projede yüzde 1 KDV avantajı bulunuyor, fiyatlar 484 bin liradan başlıyor

Dubai’de tanıtılan Yamanevler satışta

Avrupa Konutları markasıyla tanınan Artaş İnşaat, yeni projesi Avrupa Konutları Yamanevler’i Dubai Cityscape fuarında yabancı yatırımcıya tanıttı. 11 projesiyle fuarda yerini alan Artaş, lansmanını gerçekleştirdiği Avrupa Konutları Yamanevler projesine ek olarak satışı devam eden Avrupa Konutları Başakşehir, Avrupa Residence & Office Ataköy, Avrupa Office Ataşehir, Avrupa Konutları Kale 2, Avrupa Konutları Atakent 4 ile ortak girişimlerle geliştirilen Vadistanbul ve Tema İstanbul’un da fuarda tanıtımını yaptı. Yakın dönemde hayata geçireceği projelerinden Avrupa Konutları Arıcılar, Avrupa Konutları Atakent 4B ve Vadipark Seyrantepe’nin de ön tanıtımını yapan Artaş İnşaat, toplam 11 projesiyle standında yabancı yatırımcıları karşıladı.

1.2 milyar TL’lik yatırımla inşasına başladığı Avrupa Konutları Yamanevler projesinin lansmanını Dubai’de gerçekleştiren Artaş İnşaat, Körfezli yatırımcılardan tam not aldı. Avrupa Konutları markasının konutta Anadolu yakasındaki ilk halkası olacak Avrupa Konutları Yamanevler ile 11 blokta 1.672 konut, 2 ofis bloğu ve 38 ticari ünite hayata geçirilecek. Artaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya, “Avrupa Konutları Yamanevler projemizin lansmanını Dubai’de, Körfez bölgesinden yatırımcılar eşliğinde gerçekleştirdik. Körfez bölgesinde projelerimizin ve markamızın bilinirliğinin yüksek olması nedeniyle yatırımcılardan da talep aldık ve güzel bir ilgi gördük. Yamanevler projemize de talepler geldi. Burada münferit taleplerle birlikte blok alımı yönünde taleplerle de karşılaştık. Ancak, projelerimizdeki yaşam standartları gereği toplu satışlara sıcak bakmadık. Bugüne dek hayata geçirdiğimiz projelerin hiç birinde bu şekilde toplu satışlar gerçekleştirmedik. Sakinleriyle birlikte yaşayan bir proje hayata geçirmek bizim için çok daha önemli bir unsur. Bizim bu ve bunun gibi uluslararası alandaki fuarlara katılım amacımız daima Türkiye’nin inşaat sektöründe geldiği noktayı ve ülkemizin potansiyelini tanıtmaktır” diye konuştu.

Haberin Devamı

Metronun arasında

Haberin Devamı

472 bin metrekare inşaat alanına sahip Avrupa Konutları Yamanevler; Ümraniye’nin en hareketli noktası Alemdağ Caddesi’nde, AVM’ler, hastaneler ve üniversite kampüsleriyle çevrili bir bölgede yer alıyor. 1.2 milyar TL’lik dev yatırımla bölgenin en hareketli noktasını oluşturacak proje; 2 ofis bloğu ve 38 ticari ünitesiyle bölgenin yeni merkezi olarak konumlanıyor. Ay sonunda hizmete girmesi planlanan Yamanevler ve Çakmak Metro duraklarının ortasında yükselen Avrupa Konutları Yamanevler; TEM Otoyolu’na 1 km, E - 5 Otoyolu’na 7 km, Ataşehir Finans Merkezi’ne ise 5 km mesafede bulunuyor.

Yüzde 1 KDV avantajı

Avrupa Konutları Yamanevler, İstanbul Anadolu yakasının en hızlı değer kazanan bölgelerinden Ümraniye’de yükseliyor. Proje, ön satış dönemiyle birlikte Dubai fuarına kadar geçen dönemde önemli oranda taleple karşılaştı. 484 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcı bulan projede yüzde 1 KDV avantajına ek olarak cazip ödeme alternatifleri yer alıyor. Geniş ve ferah kullanım alanlarına sahip 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire tiplerinin yer aldığı Avrupa Konutları Yamanevler’de dairelerin büyüklükleri 75 metrekare ile 248 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. Avrupa Konutları Yamanevler’de; yüzme havuzları, koşu parkuru, fitness merkezi, tenis kortları, basketbol sahaları, mini futbol sahası, çok amaçlı saha gibi donatıların yanı sıra 9 bin metrekarelik yansıma havuzları ile peyzaj alanlarına yer veriliyor.

Haberin Devamı