Gazete Vatan Logo

Duaları kabul oldu

Şehit ailelerinin Regaip Kandili gecesi askerlerinin naaşının bulunması için ettikleri dualar kabul oldu

Duaları kabul oldu

TürkSilahlı Kuvvetleri (TSK) ve Özgür Suriye Ordusu’nun (ÖSO), terör unsurlarına karşı Afrin’de yürüttüğü ‘Zeytin Dalı Harekatı’nın 4’üncü gününde şehit olan ancak naaşlarına ulaşılamayan Piyade Üsteğmen Oğuz Kağan Usta ve Uzman çavuş Mehmet Muratdağı’nın naaşlarına ulaşıldı. Haberi alan aileler naaşları teslim almak için Ankara’ya giderken, Şehit Üsteğmen Oğuz Kaan Usta’nın kız kardeşi Tuğçe Usta ve Şehit Mehmet Muratdağı’mnın eşi Birgül Muratdağı’nın Regaip Kandili gecesi sosyal medyadan yaptıkları paylaşımlar yürekleri dağladı. Şehit yakınlarının, naaşlarının bulunması için Kandil gecesinde ettikleri dualar kabul oldu.

Şehit üsteğmen Oğuz Kaan Usta’nın kız kardeşi Tuğçe, Regaib Kandili gecesinde sosyal medya hesabından “Yarın tam 8 hafta olacak. Beklemekten usandım sanma, senin gelişin bize bayram günü. Şu mübarek günde çık gel, artık gel” paylaşımı yaptı. Pyalaşımın ertesi günü abisinin naaşına ulaşıldığı haberi geldi. Tuğçe Usta, haberi alınca sosyal medyada, “Yarın kavuşacağız. Canım kuzumun naaşına ulaşıldı. GATA’da doğdun, cenazen de GATA’ya gelecek” yazdı.

Haberin Devamı

Haberi almadan 1 saat önce

23 Ocak’tan bu yana eşi Mehmet Muratdağı’nın naaşının bulunması için dua eden Birgül Muratdağı’da haberi almadan 1 saat önce sosyal medya hesabından şu paylaşımı yapmıştı: “Bu hafta izne gelecektin kurban olduğum. Hani koşarak gelecektin Mart’ta.

Ah yaktın Mehmed’im kaç kere yaktın. Evimizi yaktın, kalbimi yaktın, içimi yaktın, geleceğimizi hayallerimizi yaktın, her şeyi yaktın, hepimizi yaktın. Uğurladığım gibi karşılasaydım seni ne olurdu canım kocam. Kara kara ateşlere attın beni.

Gönlümü ömrümü yaktın Mehmed’im... Bu sensiz ikinci 23 ayın. Yansınlar onlarda kahrolsunlar!”