Türk kadınları kıskanç

Haberin Devamı

Wing Tzun’un dünyaca ünlü ismi Emin Boztepe, neredeyse 40 yıldır bu sporla içiçe. Bruce Willis, Mickey Rouke gibi Hollywood starlarına da ders vermiş. Hobisi oyunculuktan ise vazgeçmiyor. Mart ayında vizyona girecek Panzehir filminde başrolde.

Emin Boztepe, dünyaca ünlü bir Wing Tzun ustası. Şu an 50 ülkede 600 şubede, 20 bin öğrencisi var. Bu okulların 25'i Türkiye'de. Hobi olarak ise oyunculuk yapıyor. Daha önce rol aldığı yapımlardan bazıları; Pusat dizisi, Son Osmanlı Yandım Ali, Kanımdaki Barut, Alman yapımı Happy Birthday ve Amerikan yapımı Shoot Fighter filmleri. Mart ayında ise yeni filmi Panzehir vizyona girecek. Bu sefer başrolde. Cüneyt Arkın mafya babası, kendisi ise tetikçi rolünde. Peki kötü adamı mı canlandırıyorsunuz dediğimde "Hayır" diyor; "Yedi yaşındayken annesi, babası ve kardeşi öldürülmüş. O da tetikçi olmuş. Bir gün kör bir kıza aşık oluyor ama kız zehirleniyor. Onu kurtarmak için altı saati var... Filmin başında bana sinir olsanız da film biterken beni seveceksiniz."

Boztepe aşk ve maceranın içiçe olduğu, yabancı oyuncuların da rol aldığı Panzehir için iddialı: "Türk film dünyasını değiştirecek bir film. Hem teknik hem konu olarak. Malum biz acıyı, dramı çok seviyoruz. Dizilere bakın çoğunlukla aynı konu, artık insanlar sıkıldı. Mesela Kurtlar Vadisi'nde de adam katil, mafya çetesi ama kahraman oluyor. O dizide işlenen konular çok klişe bana göre."

Jacqueline’le çok iyi arkadaşız

Yaklaşık 13 yıldır beraber olduğu Jacqueline Bisset'le ayrılan Emin Boztepe, hâlâ görüştüklerini ve iyi arkadaş olduklarını söylüyor. Hatta geçen gün yemeğe çıkmışlar. Ancak Boztepe elini çabuk tutmuş, şimdilerde bir İspanyolla nişanlı ama henüz evlenmek istemiyor. Türk kadınlarıyla da geçmişte ilişki yaşamış ancak kıskanç olduklarını anlatıyor ve ekliyor: " Türk kadınlarında bir patronluk var; kontrolü ele almayı seviyor. Neredesin, nerede kaldın diye çok soruyorlar."

DİĞER YENİ YAZILAR