Gazete Vatan Logo

Dövülen istismar zanlısı: Bana kumpas kurdular

Markette küçük kız çocuğuna cinsel tacizde bulunduğu öne sürülen 62 yaşındaki B.D.’yi vatandaşlar yakaladı, dövüp polise teslim etti.

Dövülen istismar zanlısı: Bana kumpas kurdular

ANTALYA’nın Manavgat ilçesinde, A.A. (12) isimli kız çocuğuna markette istismarda bulunan 3 çocuk babası B.D. (62), çevredekiler tarafından yakalandı. B.D., jandarma gelinceye kadar dövülürken, bu anlar da cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntülerde B.D.’nin “Yahu ne yapmışım? Jandarma gelsin, gidelim” dediği duyulurken, “El kadar çocuğa taciz ha? Jandarma da gelecek herkes gelecek. Sen beni tanıyor musun?” diyen kişinin B.D.’yi dövmeye devam ettiği görülüyor. B.D.’nin de bu sırada “Ben seni tanıyorum, 20 yıldır burada oturuyorum” dediği duyuluyor. Kısa süre sonra olay yerine gelen jandarma ekipleri, B.D.’yi elinden alıp, karakola götürdü. Cinsel istismar anı, marketin güvenlik kamerasına yansırken, görüntülerde B.D.’nin, A.A.’ya dokunduğu ve beline sarıldığı görüldü. Kendisine kumpas kurulduğunu öne süren B.D., mağazanın güvenlik kameraları görüntülerinin hatırlatılması üzerine olayın iftira olduğunu savundu. Savcılık sorgusunun ardından sulh ceza hakimliğine sevk edilen B.D., ‘çocuğun cinsel istismarı’ suçundan tutuklandı. B.D.’nin sağ elinin alçıda olduğu görüldü.

Haberin Devamı

12 yaşındaki çocuğa ‘Sen serpilmişsin’ demiş!
Zanlı B.D.’nin istismarda bulunduğu A.A. adlı kız çocuğu “B.D. bana seslenerek, ‘Sana telefon alayım, ister misin? Sen serpilmişsin, bayağı büyümüşsün. Benim eşim öldü zaten. Telefonla konuşuruz’ dedi. Aileme anlatacaktım” dedi. B.D. suçlamaları reddetti.