Gazete Vatan Logo

Doktor tedaviyi şifacıda aradı!

Oğlunun sağlığına kavuştuğu iddiasında

Çocuk doktoru İsmail Uzun, hasta oğlunu Brezilyalı şifacı Joao de Deus’a götürdü. Doktor oğlunun sağlığına kavuştuğu iddiasında!

Edirne Devlet Hastanesi’nde görevli çocuk doktoru İsmail Uzun, doğum sırasında beyni hasar gören 2 yaşındaki oğlunu Brezilyalı şifacı Joao de Deus’a götürdü. Dr. İsmail Uzun, 2 yıl önce dünyaya gelen oğlu Çağatay’ın, doğum sırasında sıkışma sonucunda beyninin yüzde 70’inin hasar gördüğünü, minik çocuğun gözlerinin görmediğini ve ellerini kullanamadığını aktardı: “Çağatay’ın MR ve filmlerinde beyinde ciddi boyutlarda hasar olduğu, bu hasarın göz merkezini etkilediği belirlendi. Birçok tedavi denedik. Ancak bunlar yeteri kadar işe yaramadı.”

Psişik ameliyat

Brezilyalı şifacı Joao de Deus’un ismini duyduklarını ve bu kişinin İsviçre’ye geleceğini öğrendiklerini aktaran Uzun, şu bilgileri verdi: “8 gün önce İsviçre’ye gittik. Çok sayıda kişinin de bu kişiyi beklediğini gördük. Yaratan, mucizevi şekilde yardım etti. Çalışmada oğlumuz seçildi. Joao de Deus oğlumu muayene etti. Çocuğumuzu bir yatağa yatırdı. Sonra gözlerine dokundu. ‘Gözlerine psişik ameliyat yaptım’ dedi. Gözlerinde kızarıklık oldu. Oğlumun gözüne yaklaştırdığımda ellerimizi görüyor. Hareketleri çok canlandı. İsmini söylediğimizde sesin geldiği tarafa bakıyor. Biz tamamen iyileşeceğineinanıyoruz.”

Anne Özlenen Deniz Uzun de “Allah’tan ümit kesilmez. Oğlumun ttam olarak iyileşeceğine inanıyoruz” dedi.

Haberin Devamı