Gazete Vatan Logo
Magazin Doğum öncesi şarkı hediyesi

Doğum öncesi şarkı hediyesi

Hayranlarının uzun süredir merakla beklediği geri dönüş albümü 'Masumane'yi Ocak 2016'da Avrupa Müzik markasıyla yayımlanan Seren Akıska, ikinci video klibini söz ve müziğini Nazan Öncel'in yazdığı, albümle aynı adı taşıyan şarkıya çekti. Nazan Öncel, şarkısını 5 aylık hamile olan Akıska'ya hediye etti.

Doğum öncesi şarkı hediyesi

Maslak Film Stüdyoları'nda Kubilay Kasap yönetmenliğinde çekilen 'Masumane' video klibinde, Seren Akıska'ya 2 dansçı eşlik etti. Sabah 9:00'da başlayan stüdyo çekimleri ertesi gün 04:00'te tamamlandı. İstanbul'un gece görüntülerinin kullanıldığı klip; doğal, sıcak ve gösterişten uzak haliyle şarkının ruhunu yansıttı.

Seren Akıska, bu albümünde söz ve müziği kendisine ait 3 yeni şarkı dışında Bora Duran, Nazan Öncel, Murat Güneş gibi önemli müzisyenlerin parçalarını da seslendirdi. 'Masumane'de yer alan şarkıların düzenlemelerini Febyo Taşel, Efe Bahadır, Bora Duran ve Bahadır Şimşek yaptı.

Daha önceki Akıska albümünden farklı olarak; akustik yapısı, vokal performansı ve güçlü lirikleri ile dikkati çeken çalışmada 1’i versiyon olmak üzere 5 şarkı yer aldı. (Cadde)