Gazete Vatan Logo

Doğru dürüst boşansaydı öldürmezdim

Bir çocuk babası Levent Mumcuoğlu, boşandığı karısı ve dini nikahlı eşini öldürdü. Öfkeli eski koca "Boşanma davası sürürken başkasıyla birlikte oldu. Doğru dürüst boşansaydı, öldürmezdim" dedi

İstanbul Ümraniye'de bir apartmanın en üst katında oturan Erdem Bağcıoğlu ve Pembe Mumcuoğlu çifti, bir yıldır birlikte yaşıyordu. Erdem Bağcıoğlu'nun önceki evliliğinden olan, Uzun Mehmet ilköğretimi okulu 3. sınıf öğrencisi Ersin Bağcıoğlu'nu da yanlarına alan çift; yaklaşık 10 gün önce de resmi nikah için evlendirme dairesine giderek gün almışlardı. Bu arada Pembe Mumcuoğlu'nun on beş gün önce boşandığı Levent Mumcuoğlu'nun genç çifti sürekli tehdit ettiği ve ayrılmak istemediğini söylediği öğrenildi. Resmi nikah için gün sayan Erdem ve Pembe çifti dün sabah 05.30 sıralarında namaz kılmak için kalktıklarında çalan zil sesiyle irkildi. Kapıyı açan Erdem Bağcıoğlu, imam nikahlı eşinin eski kocasını karşısında buldu. Bir anda yanında bulunan silahı çıkartan Levent Mumcuoğlu kapıyı açan Erdem Bağcıoğlu'na peşpeşe ateş etmeye başladı.

Taksici gasp edilmiş
Önce Erdem Bağcıoğlu'nu vurarak öldüren Levent Mumcuoğlu daha sonra ayrıldığı eşi Pembe Mumcuoğlu'na yöneldi. Eski eşini de silahla öldürdükten sonra kapıya yönelen Mumcuoğlu kaçarak kayıplara karıştı. Ancak dün öğleder sonra yakalanan Levent mumcuoğlu, emniyet müdürlüğünde çifte cinayeti itiraf etti. Mumcuoğlu, "Eşim boşanma davası sürürken bir başkasıyla birlikte oldu. Benden doğru dürüst boşansaydı bunlar olmazdı" dedi. Korkunç katliamda hayatını kaybeden Erdem Bağcıoğlu'nun önceki akşam çalıştığı takside Bağdat Caddesi'nden aldığı bir müşterisi tarafından gaspedildiği öğrenildi. Cep telefonu ile 170 YTL parası gaspedilen Bağcıoğlu'nun karakola gitmediği, arkadaşlarına 'Ben nasıl olsa yapanı bulurum' dediği belirtildi.

Haberin Devamı