Gazete Vatan Logo

Doğduğun Ev Kaderindir 7. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! ‘’Bebeğimin babası evli bir adam’’

Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin 6. bölümü dün akşam yayınlandı. Dizinin son bölümünde; Zeynep ve Mehdi, ilişkilerinde yeni bir yola çıkarken Kibrit için de sorumluluk alırlar. Doğduğun Ev Kaderindir son bölümünün yayınlanmasının ardından diziyi yakından takip edenler 7. Bölüm fragmanını aramaya başladı. Doğduğun Ev Kaderindir 7. yeni bölüm fragmanı da son bölümün ardından yayınlandı. Yeni bölümde hemşirenin Zeynep’e ’Bebeğimin babası evli bir adam’ dediği görülüyor. İşte Doğduğun Ev Kaderindir yeni bölüm fragmanı...

Doğduğun Ev Kaderindir 7. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! ‘’Bebeğimin babası evli bir adam’’

TV8 ekranlarında yayınlanan Doğduğun Ev Kaderindir dizisi 6. bölümü ile dün akşam ekranlara geldi. Çarşamba akşamlarının beğeniyle takip edilen dizilerinden Doğduğun Ev Kaderindir’in son bölümünde; Kibrit'in yaşayacağı yeri denetlemek üzere gelen görevlinin karşılaştığı manzara, her şeyi daha da zora sokar. Ardından kopan fırtına ise çok daha sert oldu. Zeynep ve Mehdi; birbirlerinden sakladıkları sırlarla, ince bir ipin üzerinde yürüdüklerinden habersizdirler. İşte Doğduğun Ev Kaderindir 7. yeni bölüm fragmanı ve son bölüm izleme ekranı.

DOĞDUĞUN EV KADERİNDİR 7. YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI

DOĞDUĞUN EV KADERİNDİR 6. BÖLÜM ÖZETİ

Zeynep ve Mehdi, ilişkilerinde yeni bir yola çıkarlar. Artık sadece kendileri için değil, Kibrit için de sorumluluk alacaklardır. Ailelerine yeni birinin katılacağı haberi, evde bomba etkisi yaratır. Yeni düzeni kurmak, sandıkları kadar kolay olmayacaktır.

Kibrit'in yaşayacağı yeri denetlemek üzere gelen görevlinin karşılaştığı manzara, her şeyi daha da zora sokar. Ardından kopan fırtına, çok sert olur. Zeynep ve Mehdi; birbirlerinden sakladıkları sırlarla, ince bir ipin üzerinde yürüdüklerinden habersizdirler. Sırlar açığa çıktığında, hiçbir şey aynı kalmayacaktır.

Haberin Devamı