Gazete Vatan Logo

Dizüstünden cebe: Nokia N97

NOKIA dünyanın en gelişmiş mobil bilgisayarı olan Nokia N97’yi tanıttı.

Nokia N97 mobil bilgisayarın ana ekranı en önem verdiğiniz insan, içerik ve ortamlardan oluşuyor. Arkadaşlara, sosyal ağlara ve haberlere tek bir tuşla ulaşılabiliyor. 16:9 geniş ekran, sık kullanılan web hizmetleri ve sosyal ağ sitelerinin widget’larıyla tamamen kişiselleştirilebiliyor. Nokia N97 ayrıca web üzerinde gezinmek, Flash destekli video izlemek ya da oyun oynamak için de son derece uygun. Hem fiziksel QWERTY klavyesi, hem de sanal dokunmatik giriş olanağı blog, sohbet, mesaj yazma, metin ya da e-posta gönderme işlemlerinde kolaylık ve verimlilik sağlıyor. Dahili 32 GB belleği, 16 GB mikroSD kartla genişletilerek 48 GB’ye kadar depolama alanı sunabiliyor. Ağustos ‘ta Türkiye’de. Satış fiyatı KDV dahil 700-750 euro civarında olacak.


Plajın en havalı netbook’u


LENOVO IdeaPad S10-2, sadece 18 mm kalınlığında ve 1 kg ağırlığında. VeriFace yüz tanıma ve Dolby Headphone teknolojileri ile fark yaratıyor. Ürün, Quick Start tuşu sayesinde içindeki müziklere, resimlere, oyunlara ve internete Windows başlamadan önce erişebilmeyi mümkün kılıyor. IdeaPad S10-2, 7 saate kadar pil ömrüne sahip. Fiyatı 439 dolar+KDV.

Sony Cyber Shot ailesine iki yeni model katıldı

SONY’NİN geliştirdiği yeni Cyber-shot modelleri W180 ve W190, ince ve kompakt tasarımlarını tamamlayan rahat çekim fonksiyonları, Yüz Tanıma Teknolojisi ve Gülümseme Deklanşörü özellikleri, 3x optik zoom ve “Görüntü Sabitleyici” gibi teknolojileriyle dikkat çekiyor. Gümüş, siyah veya kırmızı renk seçenekleri olan 10.1 ve 12.1 efektif megapiksel yüksek çözünürlük sunan W180 ve W190, elle çekim yapılırken fotoğraf makinesinin sallanma etkisini azaltıyor.

Samsung S5200 gülümsemeyi algılayabiliyor

SAMSUNG S5200 10.9 mm inceliğinde olması ve artık kayan kapaklı tasarımı ile öne çıkıyor. 2.2 inç ekrana sahip olan cihazda otofokus ve flaşlı 3.2 megapiksel kamera, microSD harici hafıza kartı yuvası, Bluetooth 2.1 bağlantısı ve multimedya oynatıcısı bulunuyor.

Samsung S5200 aynı zamanda yüz tanıma, gülümseme algılama ve panoramik çekim özelliklerine de sahip.





Haberin Devamı