Gazete Vatan Logo
Magazin Diyar’la aşk var mı?

Diyar’la aşk var mı?

Arda Turan’ın ismi şimdilerde sosyetik güzel Diyar Onar’la anılıyor. Peki gerçekte böyle bir aşk var mı?

Atletico Madrid’de top koşturan Arda Turan’ın ismi şimdilerde sosyetik güzel Diyar Onar’la anılıyor. Peki gerçekte böyle bir aşk var mı?
Arda Turan’la aşk dedikodularına karışan Diyar Onar’ı uzun bir süre daha konuşmaya devam edeceğiz. Bilkent Üniversitesi Ekonomi Bölümü mezunu olan Diyar; Aslışah Alkoçlar, İdil Fırat, Aslıhan Doğan gibi isimlere yakınlığıyla biliniyor. Arda Turan‘la da Aslışah Alkoçlar sayesinde tanıştı.
Bir süredir arkadaş olduklarını biliyorum. Ama bu arkadaşlık sonradan aşka dönüşmüşse de şaşırmam. Diyar’la ilgili övgü dolu çok sözler duydum. İşin aslını öğrenmek için de Diyar’ı aradım. “Sabahtan beri herkes beni arıyor” diye söze girdi ve şunları söyledi:
“Pek alışık olmadığım bir durum içindeyim. Ne diyeceğimi de bilemiyorum. Bu yüzden yorum yapmak istemiyorum. Bana bu konuda hassas davranırsanız sevinirim.”
Çok da kibardı Diyar. Başkaları gibi ‘Asla böyle bir şey yok’ diyerek kesip atmadı. Konuşmama hakkını kullanarak aslında çok şey söyledi. Ancak Arda Turan’dan akşam saatlerinde bir açıklama geldi.
Ünlü futbolcu, “Hakkımdaki haberler doğru değil” diyerek aşk iddiasını yalanladı.
Önümüzdeki günler bize bu arkadaşlığın rotasını gösterecek.

Haberin Devamı