Evliliklerin de bir burcu vardır!

Haberin Devamı


Herkesin her şeyin bir

burcu var da, evliliklerin niye

olmasın?

Şimdiye kadar yoksa da, artık var!

Ben yaptım.

Ben yaptım, oldu!

Olay şu:

Evlendiğiniz tarihe göre durumunuz...

Evliliğinizin durumu yani!

Tek yapacağınız evlendiğiniz tarihi hatırlayıp hangi burçtan olduğunu saptamak.

Gerisi benden...

KOÇ

Evliliğiniz Koç burcundaysa yandınız... Ateşler içinde hem de! Çok zevklidir ama bir o kadar da tehlikeli... Aldatmalar, kişilik çatışmaları bu evliliklerde daha çok görülür. “Ben yapayım, o yapmasın“ felsefesi hüküm sürer. Tutkuyla evlenilir, çoğunlukla boşanmayla sonuçlanır. Boşananlar, tekrar evlenir.

BOĞA

En tatsız evlilikler bunlardır! Kendileri için değil de sanki başkaları için evlenmiş, başkaları için ev döşemiş, başkaları için giyinmişlerdir. Bu düşünceyle olduğu için herhâlde, olmaz! Eğretidir. Eller iyisi bir evliliktir bu. Maddiyat ön plandadır. Mesela eminim krediyle ev alanların çoğu bu burçta evlenenlerdir. Pek fazla boşanmazlar ama tatsızlardır. Boşanmasınlar da zaten, başkalarını yakmasınlar!

İKİZLER

Aslında bu burçtaki evlilikleri yasaklamak lazım! Daha ilk günden ego çatışmaları başlar. Bir taraf boyun eğip diğerini sürekli pohpohluyorsa ancak öyle sürer. Ha, bu yeter mi? Evliliği sürdürmeye evet ama mutlu olmaya, hayır yetmez. Bu burçtaki evlilikten çıkanları şöyle konuşurken yakalarsınız, “Yahu o ben miydim?”

YENGEÇ

Evlilik herhâlde en çok bu burca yakışır. Evlilikleri Yengeç Burcu’nda olanlar, şuursuzca bu işe sarılırlar. Tabulara, geleneklere ve bağlılığa bağlı oldukları için düzenli fakat renksiz bir hayatları vardır. Yanlış çocuk yetiştirirler.

ASLAN

Aldatıp itiraf edenler bu burcun evliliklerinden çıkar. Çok tartışmalı geçer. Küserler, barışırlar... Barışırken küserler falan... Sosyal bir evlilktir bu. Gezerler, bol para harcarlar. Bu yüzden mal mülk sahibi olmaları zordur. Ha, takarlar mı? Yoo...

BAŞAK

Amaaan... Bu gergin bir evliliktir. Kıskançlıklar, sinsilik, karşılaştırma, şüphecilik, sidik yarışına girmeler falan onlarda görülür. Ha, bir de gösteriş önemlidir. Bu yüzden evleri zevkli ve temizdir. Sosyal evliliklerdir ama yine de adam dans etmez!

Yarına devam ederiz...

DİĞER YENİ YAZILAR