Kim, niye aldatır?

Haberin Devamı

Kimin, niye aldattığını artık ezberlik de, bu başka!

Burçlara göre...

Gelin, bayram günü biraz eğlenelim...

Hem kendinizi hem eşinizi hem de potansiyel sevgilinizi burada bulun.

Burçlardan anlamam. Tarihlerini bile bilmem. Ama tanıdıklarımdan gözlemlediğim kadarıyla ben de biraz laf yetiştireyim...

Koç: Her dediğini yapmanız; size sahip olduğunu, avcunda olduğunuzu düşündürmeniz, başkalarıyla ilgilendiğinizi fark ettirmeniz, kıskançlığınız, sahipleniciliğiniz, bıkması için yeterli.

(Çünkü onu hem tutacaksın hem bırakacaksın. Üstelik hangisini ne zaman yapacağını da bileceksin. Yerse!)

Boğa: Zor ayrılır. Seksüel isteksizliğiniz, finansal güvensizlikleriniz, maddi kararlarınızın sık sık yanlış çıkması, birikim sağlamamanız, çok harcamanız, güvenliğe dönük düşünememeniz ve davranamamanız. Doğru ve dürüst olmayan tutumlarınız, ayrılmak istemesi için yeterli, gerekli ve önkoşul..

(Biraz maddiyatçıyız galiba! Bu son moda cimri adamlar Boğa demek ki? Bence onun önkoşulunu mönkoşulunu beklemeden siz onu bırakın. Hatta biraz gerzekçe olsa da, önce burcunu sorun Boğa’ysa, ‘Oldu! Yalnız benim bir yere yetişmem gerekiyor‘ deyip kaçın! Nasıl olsa bitecek!)

İkizler: Korumacı, sahiplenici ve kıskanç olmanız yeterli. Bir dakikada unutur.

(E, şimdi çok da taraflı olmayalım; o da haklı. Ne o öyle? Sevgilin mi, eşin mi yoksa annen ya da baban mı? Onu kurcalamamayı becerebilirsen, onunla çok eğlenirsin. Yoksa... Ama bir dakikada unutma meselesi biraz kırıcı tabii!!!)

Yengeç: Kaçarsanız kovalar, kovalarsanız kaçar. Kovalamanız, düş kırıklığına uğratmanız, incitmeniz, düşündüğü gibi biri olmadığınızı belli etmeniz, eleştirel, şefkatsiz, hırçın tavırlarınız onun kızgınlıklarını körükler ve anında soğumuş hisseder.

(‘Yağmur yağıyor’ deyince, ‘Bana ördek mi dedin?’ der bunlar! Sonra da, sihirli bir cümleyle onu ikna etmen gerekir. Tabii ne zaman, niçin kırıldığını anlayabilirsen! Ha, güvenilir ve iyi yürekli biri için yorulurum diyorsan, o başka!))

Aslan: Gururunu zedelemeniz, hatalarından bahsetmeniz, eleştirmeniz, desteklememeniz, alkışlamamanız, takdir etmemeniz çekip gitmesine sebep olur ve bir daha da kolay kolay geri dönmez.

(Böyle pasif-agresif olmayacaksın yani! Yoksa Aslan’ı değil herkesi kaçırırsın! Zaten Aslan dediğin nedir ki! Biraz pohpohla biraz da sev yeter!)

Başak: Dikkatli, özenli, akıllı ve sevecen olmamanız yeterli. Entelektüel birikiminiz ve kültürel yeterliliğiniz de yoksa çok çabuk kaybedersiniz. Geri dönmez. Ancak kalbinizi de kırmaz.

(Nasıl kırmaz! Utanmasa at seçer gibi dişlerini bile kontrol etmek ister bunlar! Yalansa yalan deyin!)

Kalan burçlar yarına...

DİĞER YENİ YAZILAR