Gazete Vatan Logo

Devler Vodafone Park’ta buluşacak

Küresel markalar ve AVM yatırımcıları, 24-25 Ekim tarihlerinde Beşiktaş Vodafone Park’ta bir araya gelecek

Devler Vodafone Park’ta buluşacak

Dönüşümlü olarak 2012’den bu yana Londra ve Dubai’de düzenlenen RLI Connect, Akdeniz, Kuzey Afrika, Körfez bölgesi, Ortadoğu, Rusya, Balkanlar gibi dünyanın birçok bölgesinden marka, AVM yatırımcısı, proje geliştiricisi ve servis sağlayıcısını bu kez İstanbul’da buluşturacak. Uluslararası perakende sektörünün yakından takip ettiği organizasyon, Türk markalarına da küresel fırsatlar konusunda ışık tutacak.

Perakende sektörünün buluşma noktalarından biri olan organizasyon hakkında bilgi veren RLI Connect Yönetim Kurulu Başkanı Jayne Rafter, sektörün bütün taraflarını bir araya getirerek yeni fırsat kapıları açma hedefiyle yola çıktıklarını söyledi. Türk markalarının yurt dışı açılımlarına hız kazandıracaklarını bildiren Rafter, “Yüzlerce AVM’si bulunan 20 yatırımcı ile yerli ve yabancı 100’ün üzerinde markayı Beşiktaş Vodafone Park’ta buluşturacağız. İki günde 2 binin üzerinde B2B görüşme ile yeni iş birliklerine imza atılacak” dedi.

Gücün farkındalar
Uluslararası perakendenin devasa bir sektör olduğunu söyleyen Jayne Rafter, “Küresel yatırımcılar Türkiye’nin özellikle tasarım gücü ve hızlı üretim konusundaki kapasitesinin farkında. Büyük bölümü Türk markaları ile iş birliği yapmak için fırsat kolluyor. Bu nedenle biz tarafları ‘kazan kazan’ ilkesi çerçevesinde buluşturmak istiyoruz” diye konuştu.

Haberin Devamı