Gazete Vatan Logo
Magazin Dev adam Mehmet Okur ve Kınalı Kar'ın Şahnaz'ı evleniyor

Dev adam Mehmet Okur ve Kınalı Kar'ın Şahnaz'ı evleniyor

Kınalı Kar dizisinin Sahnaz'ı Yeliz Çalışkan, NBA liginden Detroit Pistons'ın başarılı oyuncusu Mehmet Okurla 7 Temmuz'da dünyaevine girecek

5 yıldır mankenlik yapan Yeliz Çalışkan (23), 2 sezondur da Kınalı Kar dizisinde oynuyor. Çalışkan, Şahnaz karakterini başarıyla canlandırırken mankenlikte de seçici davranıyor. Her defileye çıkmayan manken, son olarak İpekyol defilesinde boy gösterdi. 2000 yılında Almanya'da düzenlenen "Top Model Of The World" yarışmasında Türkiye'yi temsil eden ve birinci seçilen İzmirli güzel, geçen yıl gönlünü 12 dev adamdan birine kaptırdı. Şimdi NBA liginde Detroit Pistons'da oynayan milli basketçimiz Mehmet Okurla. 14 Şubat'ta nişanlanan çift, 7 Temmuz'da dünyaevine girecek. Çalışkan'la ilişkisi üzerine sohbet ettik.

* Mehmet Okurla nasıl tanıştınız?
Kırık bir aşk hikayesinin ardından Mehmet'le bir arkadaşım vasıtasıyla tanıştık. 1 yıldır birlikteyiz. Onun ünlü olmasına değil kalbinin iyiliğine vuruldum.

* Okur'un boyu 2 metre 11 cm. sizinse 1.80. Bunun zorlukları var mı?
Benim boyum da kısa sayılmaz ki. Açıkçası beni hiç rahatsız etmiyor.

* Bu dev adamı nasıl anlatırsınız?
Mehmet, dev cüssesinin altında yumuşak bir kalbe sahip. Çocuk gibi. Ona çocuk gibi davranıyorum zaten.

* Detroit'te de hayranları var mı Mehmet Okur'un?
Detroitliler Mehmet'i çok sevdi. Sokağa çıktığımız zaman imza isteyenler o kadar çok ki. Dondurmacı bizden para almıyor. Detroit Belediye Başkanı da Mehmet'i çok seviyor. Ay sonuna doğru tekrar oraya gideceğim.

* Evlendiğiniz zaman nerede oturacaksınız?
Bu yıl Mehmet'in transfer sezonu. Transfer olur ve başka bir takıma geçerse orada. Detroit'te kalırsa sezon boyunca 8 ay Detroit'te, 4 ay da Türkiye'de yaşayacağız.

* Bu durumda podyumlara ve oyunculuğa da bir süre ara vereceksiniz?
Hobi olarak devam edebilirim. Çünkü podyuma çıkıp güzel işlere imza atmak çok büyük bir haz veriyor insana.

* Sık sık Detroit'e gidiyorsunuz. Orada nasıl vakit geçiriyorsunuz?
Mehmet, çok disiplinli. Her sabah 07:30'da kalkar. Kahvaltıda olmazsa olmazı yumurta, haşlanmış veya omlet hiç önemli değil. Öğle yemeği için en tercihi Sushi oluyor. Sushi lokantasında Mehmet'in imzalı forması da asılı duruyor. Akşamları da DVD seyretmeye bayılıyoruz. Mehmet'in seçimi genelde korku filmleri oluyor. Ancak ben komedi filmlerini seviyorum. O da beni kırmıyor, güzel bir Amerikan komedisi seçiyoruz.

Haberin Devamı