Gazete Vatan Logo
Magazin Depremzede albüm çıkarttı

Depremzede albüm çıkarttı

Depremzede albüm çıkarttı

8 yaşında ticaret hayatına başlayan ve ayakkabı boyacılığın dan limon satıcılığına sebze meyve halinden ticaretin birçok alanında çalışan ve hayata ufak yaşta atılan sanatçı Mehmet Er ilk çıkarttığı albümün İstanbul’daki depreme denk gelmesinden ve depremde arkadaşları ile yakınlarının kaybetmesinden dolayı tanıtımının yapılamamasına sebep oldu. Sanatçı Er depremden dolayı çok kötü zamanlar geçirdiğini ve psikolojisinin bozulduğunu belirterek, ‘‘İstanbul depremi beni çok sarstı. Depremden sonra çok yoğun çalıştım ve toparlandım. uzun bir aradan sonra ikinci albümüm olan Bir Vefasız Yare Düştüm ile müzik dünyasına geri dönüş yaptım.

ALBÜMDE ÖNEMLİ İSİMLER

Yaptığı albümüm 14 parçadan oluştuğunu da belirten Mehmet Er, ‘‘Müzik dünyasının usta isimleri ile yoğun bir çalışma sonucu albümümüzü çıkarttık. Parçalarımın sözlerini Ertuğrul Polat ve Murat Kılıç yazdı. Albümün aranjörlüğün de Erdinç Onar imzası yer alıyor. Kenan İlgen’in stüdyosunda yapılan çalışmaların Klip yönetmenliğini Mustafa Mayadağ gerçekleştirdi. Albümüm finalini Mehmet Şenyaylar Stüdyosun da tamamladık. Albümüme Erdinç Şenyaylar, Reşat Şenyaylar, Özcan Şenyaylar, Turgut Acim, Ercan Erkan ve Unutacağım parçasına düet yapan Hüzün destek oldu. İlk klip parçasını albümün adını taşıyan Vefasız Bir Yare Düştüme çektik’’dedi.

Mehmet Er Kimdir

Mehmet Er aslen Bitlisli olup 1975 yılında Ağrı Patnos da doğdu. 7 kardeşten 4.sü olan Mehmet Er 1978 yılın da İstanbul’a ailesi ile birlikte yerleşti. Mehmet Er küçük yaşlarda müziğe olan tutkusu ve merakından dolayı sanatçılık kariyerinde yükselmeyi tercih etti. Mehmet Er’in şuana kadar ‘O Bana Yeter ve şuan da piyasaya yeni çıkan 2. Albümü Bir Vefasız Yare Düştüm albümleri bulunuyor.

Haberin Devamı