Gazete Vatan Logo

Denizli'de 2 polise ödül

DENİZLİ İl Emniyet Müdürü Mevlüt Demir, Kale İlçesi'nde trafik kontrolünde kendilerine rüşvet teklif eden kamyon şoförünü gözaltına alan iki trafik polisini teşekkür belgesiyle ödüllendirdi. Müdür Demir, iki polis memurunu kutlayarak, "Yapılan hatalar nasıl ceza görüyorsa, güzel şeylerde ödülle karşılık buluyor" dedi.

Denizli'de 2 polise ödül

Geçen pazartesi günü Muğla Karayolu'ndaki Bölge Trafik İstasyon Amirliği önünde trafik polisleri, kamyon ve kamyonetler üzerinde denetim başlattı. Kale Bölge Trafik İstasyon Amirliği'nde görevli trafik polisleri Metin Memişoğlu ile Recep Yılmaz, denetim sırasında B.K.'nın kullandığı kamyonu durdurup, belgelerini kontrol etmek istedi. Kamyonda takılı olan takograf cihazının arızalı olduğunu tespit eden polis memurları Memişoğlu ile Yılmaz, şoför B.K.'ya 427 lira para cezası yazacağını belirtti. Ancak sürücü B.K. ruhsatın içine 100 lira koyup, polislere rüşvet teklif ederek ceza yazılmamasını istedi. Bunun üzerine polis memurları Memişoğlu ile Yılmaz, kendilerine rüşvet teklif eden kamyon şoförü B.K.'yı suç delili para ile birlikte gözaltına aldı. Sürücü B.K. görevli memura rüşvet teklif etmek suçundan sevk edildiği adliyede tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

İl Emniyet Müdürü Mevlüt Demir, kendilerine rüşvet teklif eden şoförü gözaltına alan polis memurları Memişoğlu ile Yılmaz'ı teşekkür belgesiyle ödüllendirdi. İki polis memurunu makamında kabul eden Müdür Demir, "Emniyet Teşkilatı çok disiplinli bir kurumdur. Burada yapılan hatalar nasıl ceza görüyorsa, yapılan güzel şeyler de ödülle karşılık buluyor. Bu bilinçle çalışan bütün mesai arkadaşlarımın başarılarının devamını diliyorum" dedi.

Haberin Devamı

Düzenlenen törene iki polis memurunun yanı sıra Trafikten Sorumlu Emniyet Müdür Yardımcısı Kenan Han ile Trafik Denetleme Şube Müdürü Mithat Tüzüner de katıldı.