Gazete Vatan Logo

DenizBank’ın İK’sına mükemmellik ödülü

DenizBank İngiltere’nin İK alanında prestijli organizasyonu HR Excellence Awards 2017 yarışmasında, kurumların küresel çapta yarıştığı ‘En İyi Uluslararası İnsan Kaynakları Stratejisi’ ve ‘En İnovatif İnsan Kaynakları Teknolojileri’ kategorilerinde birincilik ödülünün sahibi oldu.

DenizBank’ın İK’sına mükemmellik ödülü

DenizBank İngiltere’nin İK alanında prestijli organizasyonu HR Excellence Awards 2017 yarışmasında, kurumların küresel çapta yarıştığı ‘En İyi Uluslararası İnsan Kaynakları Stratejisi’ ve ‘En İnovatif İnsan Kaynakları Teknolojileri’ kategorilerinde birincilik ödülünün sahibi oldu. Banka, Londra’da gerçekleşen törende verilen ödülleri; baştan sona inovatif bakış açısıyla tasarladığı dijital İK süreçleri, aday ve çalışan deneyiminde yarattığı farklılıklar ve Z jenerasyonu için hazır olma stratejisi ve uygulamaları ile kazandı. 22 yıldır düzenlenen organizasyonda aynı ödülü 2014 senesinde de alan DenizBank böylece Türk firmalarının şimdiye kadar 3 kez elde edebildiği bu başarılardan 2 tanesine imza atmış oldu.

HR Excellence Awards 2017 yarışmasından iki büyük ödülle dönmelerinin kendileri açısından büyük gurur olduğunu ifade eden DenizBank İnsan Kaynakları İşe Alım, Kariyer ve Yetenek Yönetimi Grup Müdürü Nur Banu Oğuz, son 3 senede dünyanın en yenilikçi bankası seçilen DenizBank’ın çatısı altında inovatif bakış açısıyla gerçekleştirdikleri projelerle ses getirdiklerini söyledi.

Haberin Devamı