Gazete Vatan Logo

Deniz Kenarında İngilizce Öğrenme Keyfi

Deniz Kenarında İngilizce Öğrenme Keyfi Sadece www.444ingilizce.com'da

Dünya turizm merkezlerinden biri olan güzel ülkemizde sıcak yaz günleri etkisini giderek artırmaya başladı. Geçen yıl %1.04 artış gösteren ve yaklaşık 31 milyon yabancı ziyaretçi alan ülkemizde yerli tatilcilerin tatil beldelerine akın ettiği günler de çoktan gelmiş durumda. Tatil beldeleri cıvıl cıvıl ve yollar sevdikleri ile tatile giden tatilcilerle kaynıyor. Her yıl, yerli yabancı milyonlarca tatilcinin akın ettiği tatil yörelerinde ise Türklerin ingilizce konuşma oranı oldukça düşük. Her ne kadar yeni çalışmalar ile İngilizce eğitim seviyemiz yükselmeye başlasa da bu sürecin çok hızlı ilerlediğini söylemek doğru olmaz.

Ülkemize akın eden turist sayısı gibi ingilizce kurslarına giden insan sayısı da artış gösteriyor. Her yıl ortalama 150.000 insan ülkemizde ingilizce kurslarına İngilizce öğrenme veya bildiği dili geliştirme amacıyla gitmekte, ancak bu girişimlerin çoğu hüsran ile sonuçlanmaktadır. Bunun sebebi olarak uygulanan yöntemlerde gelişen teknolojiye gerekli yerin sağlanması olarak açıklanabilir. Bildiğiniz gibi teknolojideki gelişim o kadar hızlı ve o kadar baş döndürücü ki bugün aldığınız herhangi bir teknolojik ürünü yarın beğenmeyebiliyoruz. Bu sebeple teknolojik gelişmelerin olabilecek en basit şekilde ingilizce eğitiminde de yerini alması ve ingilizceyi öğrenme sorununu gidermesi gerekmektedir.

Belki de birçoğumuzun içini de zaman zaman kaplayan girişimci ruhu taşıyan 2 genç girişimci tarafından 2009 yılında İstanbul Teknik Üniversitesi KOSGEB Teknoloji Geliştirme Merkezi'nde temelleri atılan Konuşarak Öğren İngilizce Eğitim Sistemi ve bu sistemin yeni yan uygulaması olan www.444ingilizce.com sayesinde teknolojik gelişmelerin yavaş yavaş ingilizce eğitiminde de yerini aldığını görüyoruz. Teknolojinin mobil uygulamalar ve mobil internete doğru evrildiği bu dönemde, deniz kenarında bir elinizde soğuk içeceğiniz, diğer elinizde telefonunuz ile Amerika'lı eğitmeninizden deniz manzaralı bir şekilde ingilizce öğrenebilirsiniz.

Haberin Devamı