Gazete Vatan Logo

Deli Divane 106. bölüm fragmanında Alekh'in planı nedir?

Deli Divane 106. bölüm fragmanı yayınlandı. Deli Divane'de Alekh Slokh'a kız arkadaş bulduğunu söyler. Peki bu kişi kim? Kaşalya bulduğu bir yazıyla şok olur, mektupta neler yazıyor? Deli Divane yeni bölümüyle bu akşam Kanal 7'de...

Deli Divane 106. bölüm fragmanında Alekh'in planı nedir?

Kanal 7'de severek izlenen Hint dizisi Deli Divane'nin 106. bölüm fragmanı izleyicileriyle buluştu. Deli Divane'nin yeni bölümünde Kaşalya'nın okuduğu bir mektup Ranvir'le mi ilgili? Ranvir ile ne konuşacaklar? Alekh'in yeni planı ne? Tüm gelişmeler Deli Divane'nin yeni bölümünde olacak.

DELİ DİVANE 106. BÖLÜM FRAGMANI

DELİ DİVANE 106. BÖLÜM ÖZETİ

ALEKH, İLGİNÇ PLANINI SLOKH’LA PAYLAŞIR
Kanal 7 ekranlarının ilgiyle izlenen dizisi Deli Divane’nin bu bölümünde; Alekh ve Sadhana için planlanan düğünde herkes çok eğlenir. Sadhana düğün töreninde, Alekh’e olan sevgisini ve onsuz yapamayacağını anlatır.
Praka, Sadhana’nın düğününü istediği gibi yapamadığı için buruktur. Alekh’in biraz olsun iyileşmesini fırsat bilen Praka, Sadhana ve Alekh’e evlilik yıldönümlerinde bir tören düzenler. Sadhana bu sürpriz karşısında çok şaşırır ve mutlu olur. Ancak Alekh’in durgunluğu Vasundhara’nın gözünden kaçmaz. Sadhana ve Slokh’un samimi tavırlarını fark eden Vasundhara onları göz hapsine alır. Ailelerinden aralarının kötü olduğunu gizlemeye çalışan Ragini ve Ranvir törende tartışırlar. Törenin sonuna doğru Alekh, aklındaki planı Slokh’a anlatır. Slokh bunun üzerine çok sinirlenir ve şoka girer.

Haberin Devamı

DELİ DİVANE HİKAYE VE KÜNYE

Hint sinemasının ünlü yıldızları Angad Hasija, Parul Chauhan ve Sara Khan’ın yer aldığı bu uzun soluklu dizide Sadhana ve Ragini’nin duygusal hikâyesi anlatılıyor. Ailesini kaybettikten sonra Ragini’nin ailesi ile birlikte yaşamaya başlayan Sadhna, Rajvansh ailesinin zihinsel engelli oğlu Alekh’e öğretmenlik yapmaktadır. Alekh’in annesi Vasundhara, oğlunun durumunun günden güne iyiye gittiğini görünce Sadhna’ya olan güveni daha da artar ve ondan Alekh ile evlenmesini ister. Sadhna, Vasundhara’yı kırmamak için yaşadığı tüm karasızlıklara rağmen bu evliliğe razı olur. Diğer yandan ailenin üniversite eğitimi için Amerika’da bulunan oğlu Ranvir de mezuniyetinin ardından eve geri döner ve abisinin düğün hazırlıkları esnasında Sadhna’nın kız kardeşi Ragini ile tanışır.
Kısa zamanda birbirlerine âşık olan Ranvir ve Ragini’de evlilik kararı alır. Ancak Ragini’nin oğluna layık bir gelin olmadığını düşünen Vasundhara onların arasını bozmak için planlar yapar.Geçen zaman içerisinde Sadhana ve Alekh’in evlilikleri içerisinde sürpriz gelişmeler yaşanmaya başlamış ve Alekh zihinsel problemlerinden kurtulmuştur. Ancak bu sürecin ardından Alekh ve Sadhana arasında şiddetli tartışmalar başlayınca Vasundhara, Sadhna’yı evden kovar. Zamanla Alekh, Sadhana’ya yaptıklarından pişmanlık duyar ve onunla yeniden barışmak ister ancak Sadhana bir intihar eylemcisinin bombalı saldırısında hayatını kaybetmiştir.Sadhana’nın başına gelenleri öğrenen Alekh’in akıl sağlığı yeniden bozulur. Ancak onu ve Ragini’yi bekleyen büyük bir sürpriz vardır.Hüzünlü bir aşkın büyüleyici öyküsü Deli Divane her gün saat 16.00’da yeni bölümleriyle Kanal 7 ekranlarında…
Türü: Romantik ve Dram
Yönetmen: Rajan Shahi, Romesh Kalra, Sunand Kumar
Oyuncular: Angad Hasija (Alekh Inderjit Rajvansh), Sara Khan (Sadhana Alekh Rajvansh), Parul Chauhan (Ragini Ranvir Rajvansh), Kinshuk Mahajan (Ranvir Inderjit Rajvansh).
Senarist: Zama Habib, Garima Goyal, Virendra Shahaney, Aparna Shahaney, Sonali Jaffar
Yapım yılı: 2007
Ülke: Hindistan
Orijinal adı: Sapna Babul Ka Bidaai

Haberin Devamı