Gazete Vatan Logo

Davutoğlu'ndan önemli açıklamalar

Başbakan Ahmet Davutoğlu, AK Parti Karabük mitinginde konuştu.

İşte Davutoğlu'nun açıklamalarından satırbaşları:

12 yıl böyle bir kavramdan bahsetmeyecekler. Biz bunu yapınca ‘Bunlar yeni Osmanlıcılık yapıyorlar’ diye bizi şikayet edecekler. Şimdi Türkiye’nin merkez ülke olduğunu keşfedecekler. Kim ne derse desin biz Osmanlı ile gurur duyuyoruz. 2019’da işsizliği sıfırlayacağım diyor Kılıçdaroğlu. Başka bir yerde de ‘söz veriyorum 2035’te’ diyor. Kılıçdaroğlu’nun bugüne kadar emeklilik diye bir derdi var mıydı? Seçime kadar bahsetti mi?

Doğum yapan annelere ilk hediye devletten. İlk altın. İlk çocuğa 300, ikinciye 400, üçüncüye 600 TL devlet verecek. TOKİ’ye talimat verdik. 200 bin yeni konut yapıyoruz. Dar gelirli vatandaşlarımız ayda 250 TL’ye konut sahibi olacak.

Üniversitede teknopark kuruyoruz. Trenlerin ray testinin bölümü de yalnızca Karabük Üniversitesi’nde var. Karabük’te makine sanayi konusunda yan sektörleri destekleyeceğiz, Karabük'te üretilen demir çelik Karabük'te işlenecek.

Kampanya başladığında acaba Safranbolu’ya gidip orada kalıp kampanyaya her gün oradan mı gitsem..

Haberin Devamı

"HDP ONA SAHİP ÇIKIYOR"

Onlara meydan okudum. ‘Kaybedersem istifa ederim’.. Onlar bunu diyemedi. Oylarınız ne ki düşse ne olur, düşmese ne olur. Başta M.Ali Şahin olmak üzere 3 dönemi bitirdiler, hiçbirinde gönül kırıklığı yok. Nasıl aşkla çalıştıklarını gördünüz. Bizim davamızda makam, mevki meselesi olmaz. Biz hepimiz yeni Türkiye’nin neferleriyiz. Bu üç parti bir araya geldi. Yanlarına paralel çete eklendi. Yetmedi milleti tehdit eden Kandil, PKK eklendi. Şimdi de DHKP-C katıldı bunlara. Hepsi DHKP-C’yi savunuyor. Mersin ve Adana’daki saldırılarda hepsi Ak Parti’yi suçladı.

Dün Bahçeli paralel çetenin yayın organları ile buluştu. Biz saldırıyı kınadık. Failini bulduk çıkardık. Her türlü delil var. Bu terörist 2007’de DHKP-C’den tutuklanmış. Ama bir bakıyorsunuz HDP ona sahip çıkıyor.