Gazete Vatan Logo
Magazin Dans ederken göğsü açıldı!

Dans ederken göğsü açıldı!

2. Çağla Şikel vakası...

Konuk olduğu programda stüdyoda dans ederek şarkısını seslendiren Azeri şarkıcı Seida Sultan, canlı yayında talihsiz bir olay yaşadı.

Azerbaycan'ın sevilen sanatçılarından SeidaSultan, katıldığı canlı yayında kıyafetinin azizliğine uğradı. Sahnede şarkı söylediği sırada göğüsleri dışarı fırlayan Azeri sanatçı, bilerek açtığı yönündeki yorumlara da sert tepki gösterdi.

ÇAĞLA ŞİKEL VAKASI

Geçtiğimiz aylarca Çağla Şikel'in başına gelen canlı yayın kazasının bir benzeri de Azeri şarkıcı S?id? Sultan'ın başına geldi. Konuk olduğu programda stüdyo konuklarının önünde şarkısını seslendiren Azeri şarkıcı, kıyafetinin azizliğine uğradı ve canlı yayında göğsü açıldı.

ELEŞTİRİLERE SERT TEPKİ GÖSTERDİ

Konuyla ilgili Azeri basınına açıklama yapan sanatçı, bilerek frikik verdiği yönündeki yorumlara sert tepki göstererek, "Bu tarz kıyafetleri giyen tek sanatçı ben değilim. Talihsiz olayın yaşandığı sırada herkes ne kadar şaşırdığımı ve utandığımı gördü. Herkesin başına gelebilecek bir kazaydı ve olup bitti. Herkesin anası-bacısı var. Bunu başka taraflara çekmenin gereği yok." dedi.

Haberin Devamı