Gazete Vatan Logo

Damadın kafasında yumurta kırıp, una buladılar

İzmir'de görev yapan 25 yaşındaki Uzman Çavuş Mustafa Ünal, memleketi Bursa'nın İznik ilçesinde nişanlısı Zehranur Uğur ile dünya evine girdi. Damat Mustafa Ünal'a, düğün öncesi yapılan geleneksel şakalar ise 'pes' dedirtti.

Damadın kafasında yumurta kırıp, una buladılar

İzmir'in Çeşme ilçesinde Sahil Güvenlik Bot Komutanlığı'nda görev yapan 25 yaşındaki Uzman Çavuş Mustafa Ünal, memleketi İznik'te, 22 yaşındaki Zehranur Uğur ile dünya evine girdi. Düğün günü gelin alma merasimi öncesinde damat, arkadaşlarının 'pes' dedirten şakalarına maruz kaldı.

Damadın kafasında yumurta kırılıp una bulandı, ağzına emzik verildi. Ardından da koli bandı ile bağlanan damat, bir aracın üzerine çıkarılıp eşine 'evlilik kuralları'nı okudu.

"Hafta sonları yemekleri yapıp bulaşıkları yıkayacağıma, maaşımın yarısını sana vereceğime, her tartışmamızda haklı olsam bile özür dileyeceğime, her iş çıkışı eve çiçekle geleceğime, akşamları evde çay kahve yapacağıma, senden sonra en çok seveceğim kadının da kızımız olacağına söz veriyorum" diyen damat, şakaların ardından hamama götürüldü.