Gazete Vatan Logo

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Hande Fırat'ı kabul etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 15 Temmuz gecesi mesajını telefonuyla CNN Türk'ten Türkiye'ye duyuran sunucu Hande Fırat'ı Beştepe'de kabul etti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Hande Fırat'ı kabul etti

Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) 15 Temmuz'da darbe girişiminde bulunmuş, tüm Türkiye ülkede neler yaşandığını öğrenebilmek için televizyonları başına toplanmıştı.

Tarihi açıklama, CNN Türk ekranlarında yapıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Facetime'dan iletişime geçen gazeteci Hande Fırat, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın darbe girişimi hakkındaki ilk mesajlarını canlı yayında Türkiye'ye ulaştırdı.

Gerek gazetecilik başarısı olarak öne çıkan gerekse darbeyi önlemede çok önemli bir hamle olan tarihi röportaj, Hande Fırat'ın çabasıyla ekranlara geldi.

DARBEYİ ÖNLEDİ

Hande Fırat'ın FaceTime üzerinden Erdoğan'la yaptığı röportajın ardından halk sokaklara döküldü, darbecilerin tankına, topuna ve kurşunlarına rağmen darbeyi önledi.

HANDE FIRAT BEŞTEPE'DE,

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 15 Temmuz gecesindeki gazetecilik başarısıyla beraber vatansever tavrı ve yardımı nedeniyle Hande Fırat'ı kızıyla birlikte Külliye'de ağırlayarak, kendisini onurlandırdı.