Gazete Vatan Logo

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Polis Haftası mesajı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 10 Nisan Turk Polis Teskilatı'nın 174'üncü kurulus yıl donumu nedeniyle Emniyet Genel Muduru Celal Uzunkaya'ya mesaj gönderdi. Erdoğan, "Aziz milletimizin huzur ve guvenligini emanet ettigimiz, ustlendigi tum gorevlerde buyuk basarılara imza atan, gurur kaynagımız polis teskilatımızı daha ileriye tasıyacak her adımı desteklemeye devam edecegiz" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Polis Haftası mesajı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 10 Nisan Turk Polis Teskilatı'nın 174'üncü kurulus yıldonumu nedeniyle Emniyet Genel Muduru Celal Uzunkaya'ya gönderdiği mesajında ülkelerin kalkınmasında, ilerlemesinde ve gelismesinde en onemli unsurlardan biri olan istikrarın, huzur ve guven ortamının saglanmasıyla mumkun olduğunu bildirdi.

'POLİS TEŞKİLATIMIZ CANLARINI ORTAYA KOYMAKTADIR'

Turk Polis Teskilatı'nın, 174 yıldır ulkenin huzur ve guven ortamının korunmasında en buyuk guvencesi olduğunu belirten Erdoğan, mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Hakka, hukuka, vicdana ve ahlaka uygun sekilde, ustun bir vazife anlayısıyla, milletimizin can ve mal guvenliginin saglanması icin fedakarca gorev yapan emniyet guclerimiz, vatandaslarımızın korkmadan basvurabilecegi bir sefkat kapısı haline gelmistir. Kuruldugu gunden yana edindigi bilgi ve tecrubelerin yanı sıra halkımızın guveni, destegi ve isbirligi sayesinde hizmet kalitesini her gecen gun artıran polis teskilatımız, ulkemiz ve milletimiz icin kendi canlarını ortaya koymaktadır. Aziz milletimizin huzur ve guvenligini emanet ettigimiz, ustlendigi tum gorevlerde buyuk basarılara imza atan, gurur kaynagımız polis teskilatımızı daha ileriye tasıyacak her adımı desteklemeye devam edecegiz. Turk Polis Teskilatımızın kurulus yıl donumu vesilesiyle, gorevleri basında sehit dusmus olan kahraman polislerimize bir kez daha Allah'tan rahmet diliyor, gazilerimize sukranlarımı sunuyorum. Tum Emniyet mensuplarımıza gorevlerinde basarılar diliyor, kendilerini en kalbi duygularımla selamlıyorum."

Haberin Devamı