Gazete Vatan Logo

Cuma mesajları | En anlamlı Cuma mesajları - Resimli mesajlar

İslam alemi için büyük önem taşıyan Cuma günü için mesaj arayışı başladı. Aile ve dostlarıyla bugünü idrak edecek olan vatandaşlar, en anlamlı Cuma mesajlarını araştırıyor. Resimli mesajlarda paylaşmak isteyenlere, en güzel resimli Cuma mesajları derledik...

Cuma mesajları | En anlamlı Cuma mesajları - Resimli mesajlar

Mübarek Cuma günü için sevdiklerine mesaj göndermek isteyenler arayışa geçti. Müslümünlar için mübarek olan Cuma gününe özel en güzel, en anlamlı mesajlar haberimizde...

EN ANLAMLI CUMA MESAJLARI

Allah'ım! Sen affedicisin, Kerim'sin, affı seversin, beni affet. (Tirmizî, Deavât, 84.) Cumanız mübarek olsun. Hayırlı cumalar.

Allah'ım! Bana kendi sevgisini ve senin yanında sevgisi bana fayda verecek kimsenin sevgisini ver. (Tirmizî, Deavât,73.) Cumanız mübarek olsun.

Allah'ım! Geçmiş ve gelecek, gizli ve açık bütün günahlarımı bağışla! Benim ilâhım Sensin. Senden başka ilâh yoktur. (Buhârî, Tevhîd, 35) Hayırlı cumalar.

Ya Rab, kusurumuzu affet. Bizi Kendine kul kabul et. Emanetini kabzetmek zamanına kadar bizi emanette emin kıl. Amin! Hayırlı cumalar.

Allah'ın rahmeti ve bereketi üzerimize olsun! Cumamız mübarek olsun.

Allah'ım! Dillere destan, yüreklere ferahlık olan merhametin ile günahlarımızı affeyle. Amin! Tüm müslümanların cuması mübarek olsun. Hayırlı, bereketli, huzurlu ve sağlık dolu günler dilerim.

Haberin Devamı

Ey Rabbim! Şu sonsuz merhamet ve rahmet deryasından bir damla da olsa, nasiplenmeyi hak eden kullarından eyle bizi. Amin. Hayırlı nurlu cumalar dilerim.